Kendi Stilin

Moda birçok kişinin kendini yansıttığı önemli bir araç. Ama diğerlerinden sıyrılmak, daha doğrusu daha kendiniz olabilmek için işin içine bolca da stil katmanız şart.

Fakat son yıllarda markaların hakimiyetine girenler, bu markaların boyunduruğu altında aslında tarzı ile ilgisi olmayan herşeyi üzerine geçirip çıkabiliyorlar sokaklara ve hatta davetlere… Aman siz bunlardan olmayın, modayı takip edin ama giydiğinizi önce kendinize yakıştırın ve mutlaka sizi yansıtıp yansıtmadığını denetleyin.

Bu yazıyı okuyan çılgın takipçiler, gerçek çılgınlardan bahsediyorum; büyük moda düzenine kafa tutarak, bu boyunduruktan bir şekilde kurtuluyorlar ve gardıroplarından çıkarak tüm benliklerine daha fazla özgürlük katmayı başarabiliyorlar…

FB,5699,54,sirt-dekolteli-mini-abiye-elbise-f5211-iddiali

 

Hiç ummadığınız sade, kibar bir abiye elbiseyi tanınmayacak bir hale sokup ya da daha basitte indirgersek tahmin edilemeyek bir aksesuar ya da ayakkabı, çanta ile kombinleyerek illaki kendi stillerini yansıtıp,herkesi hayran bırakıyorlar….

Stilin her şeyin önünde durduğu, modanın da arkasından geldiğini adı gibi bilen, kendi tarzını yansıtmayı bilen Abiyefon bayanları siz olsanız hangisini seçerdiniz? Bi düşünün bakalım….

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.