Işıltılı Büyük Beden Etkisi. Düğünler, davetler, geceler, toplantılar hangi bedende olursa olsun her bayanın büyük özenle hazırlandığı özel gece ve davetlere damganızı vurmaya büyük beden şıklığı ile parlamaya hazır mısınız? Geçmişten günümüze oldukça hızla tasarımları çoğalan payetli büyük beden gece kıyafetleri her yaşa ve her tarza uygun olarak üretilmektedir. Peki ya o çok sevdiğimiz payetleri vücut tipinize uygun modeller ile denemeye ne dersiniz? Hiç tereddüt etmeden tercih edebilir, gecenin parlayan yıldızı siz olabilirsiniz.

Giyeceğiniz abiye modeli vücudunuzla bir bütün olmalı ve zevklerinizi en ince ayrıntılarına kadar yansıtmalıdır. Gece kıyafetleri arasında seçim yapmakta en çok zorlanan bayanlar ise büyük beden yapısına sahip olan bayanlardır çoğunlukla giyecekleri abiye elbise modelinin kendilerine yakışmayacağını düşünürler, bu düşünceyi çürütecek büyük bedenler bayanlar için bir kaç önerim var öncelik olarak cesaretli davranmaktan çekinmeyin.

Pul ve payet detaylarının rengini füme, koyu gri ve siyahtan yana kullanarak vücudunuzun kusurlu bölgelerini saklayabilirsiniz. Eğer beliniz ince bir yapıya sahip değilse bakışları başka noktalara çekin. Omzunuzda kullanacağınız tül üzerine payetler veya boynunuzda taşıyacağınız şık bir kolye dikkatleri başka noktalara çekecektir.

Göğüs ve omuzları payet ve pul barındıran abiye modellerini tercih edebilirsiniz. Bacak ve bel kısmı daha sade modeller de kurtarıcınız olacaktır. Kıvrımlı modellerden uzak durmanızda fayda var.

Abiye elbise modellerinde göbek saklamanın en mantıklı yolu, bel hizasına inmeden genişleyen modelleri tercih etmektir. Ayrıca bedeninizi saran abiye modellerinden de uzak durmakta yarar olduğunu söyleyebilirim. Eğer bu tarz abiye modellerinden hoşlanmıyor ama göbeğinizi gizlemek istiyorsanız bir korse yardımıyla bunu rahatça yapabilirsiniz Ayrıca büyük beden bayanlar için bir diğer tavsiyem detaylarda  ışıltılı ve pastel renklere ağırlık verebilirsiniz oldukça şık bir görüntüye ulaşabilirsiniz. Vücudunuzda en güvendiğiniz noktayı ön plana çıkaracak bir kaç basit ayrıntıyla bunu kolayca yapabilirsiniz. Ayrıca giydiğinizde içinde rahat hareket etmediğiniz bir abiye modeli tercih etmemeye çalışın.

Unutmayın Elbisenizle uyumunuz ne kadar güzel olursa görüntünüzde eşit derecede şık olacaktır. Son olarak sizler için en beğendiğim büyük beden abiye elbise modellerini derledim. İyi eğlenceler.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.