Büyük beden elbiseler ile yepyeni yıla gecenin enerjisiyle başlayın. Yılbaşı gecelerinde arkadaşlarımız ve ailemiz ile bir arada olmak, beraber yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşamak isteriz. O halde elbise seçimi de çok önemli hale geliyor. Bu seçim büyük beden kadınlar için kimi zaman daha zor gibi gözükse de aslında bir birinden şık ve ideal ışıltılı ve bedeninize hitap eden elbiseleri abiyefon büyük bedende bulma şansı sahipsiniz. Büyük beden elbiseleri sizler için tasarladık. Hayal ettiğiniz ve bulup da bedeninden dolayı giyemediğiniz elbiseler artık ulaşılmaz değil bu yılda sizlerinde enerjisi yerine gelsin diye Abiyefon büyük beden elbise modellerini sizler için bir araya getirdik. En küçük beden 44 bedenden başlayarak 52 bedene kadar Abiyefon’da bulma şansına sahipsiniz.

Ne giyeceğiniz konusunda hala bir fikriniz mi yok..?

Gece boyunca rahat etmenizi sağlayacak, dar olmayan bluz kesimleri ve hafif kumaşlar gecenin yükselen enerjisinde bunalmanıza engelleyecektir. Giyeceğiniz şık beyaz bir gömlek yılbaşı gecesi gideceğiniz her ortama kolayca uyum sağlamamıza yardımcı olacaktır. Yılbaşı şıklığınızı tamamlamak için beyaz ile kırmızının uyumunu bir araya getirecek zarif ve vücut hatlarınızı daha iyi gösterecek kırmızı bir kalem etek, gece için sizi hazır hale getirecektir. Aynı zaman da salaş elbiseler yada kadife elbiseleri de yılbaşı gecesi için tercih edebilirsiniz. Büyük beden kadife ve güpürlü elbiselerinizi stilettolarınızla tamamlamanızı öneriyoruz. Yılbaşı kıyafet kombininiz sizlere enerji  kazanacaktır. Stilettolarınızı çantanızla uyumlu seçin, abartılı topuklardan uzak kalarak geceyi ağrısız bir şekilde stiletto ayakkabılarınızla geçirmiş olursunuz. Yılbaşı gecesinde, sadeliğiniz ve rahatlığınız ile fark yaratın. Gecenin aksesuarlarını tamamlamak için seçeceğiniz ışıltılı aksesuarlar tercih ederek hoş bir dokunuş katmanızı sağlayacaktır. Fazla aksesuarın gecenin sonunda sizlerin yorgun düşmesine neden olabilir çünkü takmış olduğunuz takılar ve tokaları yorgunluğun üzerine hiç çekilmez olurlar açıkcası uğraşmak istemeyiz. Mümkün olduğunca elbisenize ve kombinlerinize hafif ışıltı katan bileklikler veya küpeler tercih edebilirsiniz.

 

Bu canlı ve hareketli geceyi düşünürken, gömlek etek kombininin alternatifi olarak, tek parça elbisenin coll görünümünü de göz ardı edemeyiz. Elbise kullanmanız, bir yandan sizi şık ve çekici kılarken, bir yandan da tüm gece boyunca eğlenceden mahrum bırakmadan enerjik ve konforlu bir yılbaşı geçirmenizi sağlayacaktır. Yılbaşı gecesi için büyük beden elbise  seçiminiz illaki kırmızı olması gerekmiyor. Siyah ,yeşil, beyaz, mürdüm ,mor gibi renkleride tercih ederek kombinlerinizde yer verebilirsiniz. Yılbaşı kombininize karar vermeden abiyefon büyük beden elbiselerini incelemeyi unutmayınız. Tek ihtiyacınız olan ise doğru yerde doğru giyinmeyi bilmek. Bu yıl hepimize bol bereket, sağlık ve mutluluklar getirsin, sağlığınız, neşeniz bol olsun Abiyefon..:)

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.