Kıyafet seçiminde bulunurken vücudunuzu tanımanız şık bir görüntü sergilemeniz için en önemli etkendir. Özellikle abiye seçimi yaparken vücut yapınızı iyi bilmeniz gerekmekte. Büyük beden bayanların bu konuda daha da zorlandığı kaçınılmaz bir gerçek. Biz de bu yazımızda Büyük Beden Bayanlar İçin Abiye Seçimi konusunu kolaylaştırmaya çalışacağız. Öncelikle şunu söylemeliyim ki ‘’ben büyük bedenim, hiçbir şey bana yakışmıyor’’ gibi bir düşünceye kapılmayın. Unutmayın ki ‘’kötü giyinen kadın yoktur. Vücut yapısını tanımayan kadın vardır!’’

dsa

Bu yazımızda size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz birkaç fikir vereceğiz. Büyük beden bayanlar abiye ya da herhangi bir kıyafet seçimi yaparken kesinlikle büyük desenli ve yan çizgili olan ürünleri tercih etmemeli. Bu tarzdaki ürünler sizi olduğunuzdan da kilolu gösterecektir. Daha sade bir seçimde bulunmanız, aksesuarlarla kombininizi tamamlamanız en ideali olacaktır. Üst kısmı alt kısmına göre daha küçük olan bayanlar dikkatleri üst kısma toplamak adına saç ve makyajlarını daha özenli daha ilgi çekici yapmalı. Göğüs altından etek uçlarına doğru genişleyen bir abiye kesinlikle tercihleriniz arasında bulunmamalı. Bu tarzda ki modeller basenlerinizi olduğundan da büyük gösterecektir.

545689

Orantılı bir şekilde kiloları olan, kalça ya da göğüs kısmında abartılı bir fazlalığı olmayan bayanlar düz kesim modelleri tercih ederek ince ve uzun bir görünüm kazanabilirler. Bacak ya da kollar da kıyafet seçiminde önemli bir etken. Örneğin kalın kollara sahipseniz askılı ürünlerden uzak durmalısınız. Kapri kol ya da kısa kollu ürünleri tercih etmeniz size şık bir görünüm kazandıracaktır.

54

Büyük göğüslere sahip bayanlar;

Büyük göğüslere sahip bayanlara da şöyle bir tavsiyemiz olacak kesinlikle v yaka abiyeler tercihiniz olmalı. Göğüs kısmı desenli ya da işlemeli ürünlerden kesinlikle kaçınmalısınız. Bu tarz modeller zaten büyük olan göğüslerinizi olduğundan da büyük gösterecektir.Abiyefon’ un büyük beden abiye modelleri, büyük beden de fazla model bulamayan bayanları mutlu edecek şekilde tasarlandı. Siyah, kahverengi, lacivert gibi düz renkte sade abiyelerden sıkılmış olan bayanlar yeni ve cıvıl cıvıl tasarımlarımızı muhakkak incelemeli. Şunu da unutmayın ki bir bayana şıklık ve güzellik katan gülümsemelerimizdir. Gülücükleriniz suratınızdan eksik olmasın…:)

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.