Herkese Abiye

Büyük beden abiye modelleri için ilk bakmanız gereken yerlerden bir tanesi olan Abiyefon, hem standart beden hem de büyük beden tasarımları ile herkesin kalbini kazanıyor. Bu sezon oldukça popüler olan yüksek bel modasını abiye elbise modellerinize uygulayabilirsiniz.

FB,2656,42,siyah-uzun-abiye-f143-hanim-hanimcik (1)

Yüksek bel modeller bol kesimleri ile büyük beden kadınlara dar kesimleri ile de ince kadınlara hitap ediyor. Bel kısmı sıkı ve bel atından bollaşan modeller, belinizi ince gösterip basen ve karın bölgenizde bulunan kiloları gizlemektedir. Yüksek modellerin son dönemde yeniden popüler olmaya başlaması tüm kadınların avantajına oldu. Her türlü vücut kusurunu doğru kesim yüksek bel modeller ile saklamak mümkün. Abiye elbise modellerinde de yüksek bel ve geniş kesimli seçenekler mevcut. Büyük beden abiye modellerinizi seçerken elbisenizin rengine de dikkat etmelisiniz. Koyu renkler büyük beden kadınları daha zarif ve ince göstermektedir.

FB,2263,47,strablez-payet-mini-abiye-elbise-a6241-iddiali

Bu sebep ile büyük beden kadınlar genelde hem günlük giyimlerinde hem de abiye giyimlerinde koyu renk kıyafetleri tercih ediyorlar. Doğru kesim ve seçim ile her beden kadın her renk elbiseyi giyerek zarif görünebilir aslında. Elbisenizde vücudunuza uygun kesimi bulduktan sonra aynı rengin çeşitli tonlarını giyerek de zarif ve ince görünebilirsiniz. Büyük beden abiye modellerinizi seçerken vücudunuza uygun bir kesim de olması ve sezonun trend renkleri, desenleri ile tasarlanmış olmasına mutlaka dikkat edin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.