Her Daim Şık Olmak

Ayakkabıdan çantaya, takılardan makyaja kadar her detay kombini ilgilendiriyor. Aksesuarlar arasındaki uyum, kullanılan kumaş ve materyalin uyumu ile birleştiğinde mükemmel bir bütünlük oluşturuyor.

Uyum tabii ki önemli; fakat asıl önemli olan konu ise vücut tipine uygun kıyafet seçimidir. Vücut tipinizi tanımanız, size hem iç giyim alışverişinde hem de kıyafet alışverişinde büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Kimi zaman vitrindeki manken üzerinde çok güzel duran bir kıyafet üzerinize denediğinizde farklı bir görünüme kavuşur. İşte bunun nedeni vücut tipine uygun seçim yapılmayışıdır.

Özel davetler, iş davetleri, gece gezmeleri olan günlerde gece elbisesi gibi özel kıyafetler giyilir. Bu özel kıyafetleri alırken bulunacağınız ortamı göz önünde tutmanız gerekir. Bir nişan töreni ya da bir konser için giyeceğiniz gece elbisesi modeli mutlaka farklı olacaktır.

Gece elbisesi, her zaman şık fakat kumaşına ve modeline göre farklı görünümler sağlayan çeşitlere sahiptir. Abiye ya da daha sade, şifon ve ipek gibi kumaşlardan yapılmış gece elbisesi modelleri mevsimlere göre farklı modellere bürünür.

Nişanlık seçerken nasıl bir model olmalı diye uzun uzun düşünürüz. Aile içinde kutlanan ya da bir kır töreni olan etkinliklerde abiye nişanlık modelleri yerine şık gece elbisesi modelleri tercih edebilirsiniz. Nişanlık seçimi sizin kişisel beğeninize kalıyor. Önemli olan ten renginiz ile olan uyumu yakalamanız ve kullancağınız aksesuarlar ile nişanlık modelinizi bütünleştirmenizdir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.