Hamilelik bir kadın için hem fiziksel, hem psikolojik hem de toplumsal olarak hayatı boyunca yaşayabileceği en özel süreçlerden biridir. Bu aslında doğanın kadına verdiği en muhteşem armağandır. Bunun yanı sıra hem hormonel , hem psikolojik hem de fiziksel olarak değişim içine girdiğimiz 9 aylık bir süreçtir.


40 haftalık hamilelik döneminde anne adayları daha hassas olurlar. Vücutlarındaki olumlu değişimleri görmek yerine, olumsuz noktalara takılırlar. Aslında hamilelik, bol kıyafetler ardına saklanılacak bir dönem değil, farklı bir beden ve yeni stil keşfetme sürecidir. Tabi ki kendi stilimizden uzaklaşmadan bu eğlenceli süreci sürdürmeliyiz.
Davetler, düğünler ve açılışlara gitmemek için bahaneler üretmek artık çoook eskide kaldı. Gebelik döneminde de şıklığından vazgeçmeyen hanımlar için birkaç hamile abiye modeli üzerinde tavsiyelerim olacak fark yaratmaya hazır mısınız? 😊


İliklenmeyen düğmeler ve patlayan fermuarlar yerine beli lastikli hamile abiye modellerini tercih etmelisiniz. Yaz sıcaklarında polyester içerikli ürünlerden uzak durup uçuş uçuş şifon ürünleri veya keten formlu abiye modelleri ile hamilelikte abiye tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.
Karın bölgesi kadar büyüyüp süt dolan göğüslerin rahatlığı da çok önemli. Bunun için yuvarlak yaka yerine ‘V yaka ya da kayık yaka’ abiye modeli seçimleriniz arasında olmalıdır. artık emzirme özellikli çok şık tasarımlar da bu senenin hamile abiye modellerinde sıklıkla uygulanan tasarım olarak yerini almaktadır yani böylelikle doğumdan sonra ki davetler de çocuğunuzu rahatlıkla emzirebilme olanağı siz değerli anne adayları için tasarlanmıştır.


Yüz biçiminize göre tasarlayabileceğiniz ve genelde uçları hafif dalgalı saçlarınıza takacağınız rengarenk taçlar ve küçük inci küpeler ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.
Ayaklarınızın şişeceğini de göz önünde bulundurursak kısa topuk, babet veya ortopedik tabanlı terlikler hamileyken abiyenizle rahatça hareket etmenizi sağlayacaktır.


Annelik zor ama çok eğlenceli bir süreçtir. Babaların askerlik maceraları gibi annelerin de hamilelik maceraları anlatmakla bitmeyen bir furya olarak sürüp gider yıllardır😊 Bebeğinizi kucağınıza aldığınız gün geri de kalan tüm zorluğu gülerek hatırlayacaksınız. Size verilen armağanın o miss kokusunu içinize çektiğiniz de tavsiyelerimi hatırlamanız dileğiyle.. 😇

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.