Hamilelik sürecinde, süt üretimi için kendini hazırlayan göğüsleriniz gitgide şişip büyüyecek, bu büyüme beraberinde hassasiyeti de getirecektir. Hamilelik bir kadının hayatında yaşayabileceği en eşsiz ve mutlu, güzel dönemlerinden biri. Emzirmek bebekle anne arasında bu inanılmaz bağ özel ve kıymetli anın verdiği haz, gerçekten hiçbir şeye değişilmez…peki bebeğinizle aranızdaki bağları güçlendiren en değerli anlarınızı tüm keyfi ile yaşayabilecek misiniz? Ya da her emzirme sırasında sizin için sıkıntılı mı geçecek? Bebeğinizi emzirdiğiniz dönemde organizasyonlara katılmaktan, şıklığınızdan ödün vermek zorunda değilsiniz. Bayanlar için şartlar ne olursa olsun güzelliğinden göz alıcı tarzından vazgeçmemeli.

Abiye elbise giymeyi sevenlerdenseniz ama akacak sütlerinizden dolayı abiye elbise almaktan vazgeçmeyi düşünmüyorsunuz umarım! Biz sizlerin rahat etmesi için tasarladığımız hamile abiye elbise koleksiyonumuzu hizmetinizi sunuyoruz. Bunun için tercih edebileceğiniz şifondan oluşan anvelop kesimli, v yaka bir hamile abiye elbiseyi rahatlıkla tercih edebilir ve bu tür model de abiye elbiseler siz bebeğinizi emzirme zevkinden mahrum edemeyecek tarzda tasarlanmıştır. Bir diğer model ise göğüs kısmında emziren anneler için tasarladığımız özel göğüs petleri bulunan gerekirse değiştirebileceğiniz tarzda olan ve göğüs altında ise gizli çıt çıtları bulunan bu hamile abiye elbiselerimiz ile zorluk çekmeden isteğiniz davet ve organizasyonlara katılabilir ve bebeğinizi rahatlıkla emzirirken de anın tadını çıkarabilirsiniz.

Yakınlarınızın nişan veya düğün organizasyonlarına katılmanız mı gerekiyor? Ama hamilelik ve doğum sonrası kalan kiloları saklamak için balık abiye elbiseden ziyade yırtmaçlı rengarenk farklı tarzı sahip şifon ve salaş olan modelleri tercih edebilirsiniz buna örnek olarak ise viskoz düz kesimli ve kruvaze tarzı hamile abiye elbiseler önerilebilir. Böyle bir modelin altına şık bir stiletto kullanmanız sizin zarafetinizi yansıtacak.  Salaş örgü saç modeli ve son dokunuş olan buğulu bir göz makyajını nüde tonlarında kullanacağınız bir ruj ile kombininizi rahatlıkla tamamlayarak göz kamaştırabilirsiniz.

Türkiye ‘de ilk ve tek olarak başka firmalarda bulamayacağınız hamile abiye elbise koleksiyonunu, bebeklerini emziren annelerin abiye elbise almakta yaşadıkları zorlukları düşünülerek tasarladığımız modelleri sizlere sunmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Hamile abiye elbise koleksiyonumuzu geniş abiye elbise yelpazemize eklediğimiz şu günlerde sizlerde sıradanlığın önüne Abiyefon ile geçebilirsiniz.  

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.