Fark Yaratın

Moda bir yaşam tarzıdır. Eğer modaya uygun giyinmek istiyorsanız kendinize zaman ayırmalısınız. Dünyadaki trendleri takip ederek giyim tarzınız üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Bu değişiklikleri yapmadan önce tarzınızı belirginleştirmelisiniz. Sokak modasını takip ediyorsanız salaş bir kazak ve dar bir jean sizin için ideal olacaktır. Bu sezonun en trend aksesuarları olan uzun kolyeler de kıyafetinize renk katacaktır. Aksesuarla birleştirilen kıyafet her zaman çok daha hoş görünür.

Eğer sadelikten yanaysanız soft bir makyajı tercih etmelisiniz. Şatafatlı kıyafetler yerine mat renkleri tercih ederek tarzınıza uygun giyinebilirsiniz. İş hayatında ise her zaman özenli olmak gerekir. Ceket ve etek kombinleri son derece başarılıdır. Eğer özel bir toplantınız varsa iş dünyasının rengi olan laciverti tercih etmelisiniz. Renk uyumuna dikkat ederek çevrenizden övgü dolu sözler duyabilirsiniz.

Siyahın gizemine kapılmak istiyorsanız siyah bir elbise ve kırmızı bir ruju tercih edebilirsiniz. Eğer ruj tercihinizi biraz daha soft bir renkten yana kullanacaksanız o zaman buğulu bir göz makyajı kıyafetinizle örtüşecektir. Çanta tercihi de en az kıyafet tercihi kadar önemlidir. Çanta tercihinizi yaparken önceliğiniz pratiklik ve zariflikten yana olmalı. Güzel görünen her çantayı almak yerine fonksiyonel ve zarif bir çantayı tercih edebilirsiniz.Tercih ettiğiniz çanta, ayakkabı, aksesuar ve kıyafetler ile fark yaratmanız artık mümkün.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.