En Şık Nişanlık Modelleri

Nişan gecesi en az düğün gecesi kadar önem verilen ve özenilen gecelerden bir tanesidir. Bu önemli gecede özellikle kadınlar her şeyin mükemmel olması için büyük bir çaba sarf eder. Elbette ki bu önemli gecede en önemli ayrıntılardan bir tanesi de nişan elbisesidir. Nişan elbisenizi seçerken mutlaka dönemin modasını göz önünde bulundurmanız gerekir. Sezonun popüler renkleri ve kesimleri ile muhteşem bir görünüme sahip olabilirsiniz.

FB,1501,40,sirt-dekolteli-volanli-uzun-abiye-elbise-f703-hanim-hanimcik

 

Nişan elbisenizin trend olmasının yanı sıra vücudunuza uyum sağlaması da oldukça önemli bir ayrıntıdır. Nişanlık modellerinizi seçerken mutlaka vücut yapınızı da göz önünde bulundurun. Her zevk ve bütçeye uygun nişan elbisesi modelleri için mutlaka Abiyefon’a bir göz atın. Büyük beden abiye modellerini de bulabileceğiniz Abiyefon’da herkesin beğenisini kazanan bir model mutlaka bulunuyor. Nişanlık modelinizi seçerken vücut yapınızı da göz ardı etmeyin. Bu sezon oldukça popüler olan pastel renkleri tercih edebilirsiniz.

FB,2592,42,sirti-acik-karides-tasarim-abiye-f948-mezuniyet

 

Dileyenler için ağırbaşlı modeller de Abiyefon’da mevcut. Abiyefon’un en beğenilen ağırbaşlı nişanlık modellerinden bir tanesi olan Sırt Dekolteli Volanlı Uzun Abiye Elbise modeli beyaz ve siyahın muhteşem uyumu ile sizi oldukça şık gösterebilir. Sırt Dekolteli Volanlı Uzun Abiye Elbise modeli bel bölümünde bulunan beyaz üstüne siyah dantel işleme detayları ile görenleri hayran bırakıyor. ağırbaşlı nişanlık modelleri tercih edenler için oldukça güzel bir seçenek. Daha hareketli modellerden hoşlanan kadınlar için ise derin sırt dekoltesi ile Sırtı açık karides tasarım abiye modeli tercih edilebilir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.