Düğünün bir önceki adımı olan nişan törenleri için, tam da uygun aylardayız. Yaza düğün planları yapılırken bu dönemlerde nişan dönemleri olarak bilinir. Havanın soğukluğundan kaynaklı olarak, kapalı mekanlar tercih edilir. Peki siz nişan gününüzde nasıl bir elbise giyeceksiniz?
p
Sizi zengin ve asil gösterecek bir nişan abiyesi tanıtmak istiyorum bugün.
Gold rengini tercih ederek, gösterişinizle göz doldurabilirsiniz. Bu abiye elbise sayesinde ağır ve çekici bir görünüm sergileyeceksiniz.
Kenarında ki tül ayrıntıları, bu abiye elbiseye kabarık bir hava katıyor. Tüllerini elinizde tutarak daha güzel pozlar verebilir ve daha asil danslar sergileyebilirsiniz
Straplez abiye elbise olduğu için, boynunuz oldukça açık kalacak. Bu açıklığı değerlendirerek, gold renginde taşlı bir kolye ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Kolyenize uyumlu kibar bir bileklik ve yine rengi uyacak parlak taşlı bir küpe bu abiye elbisenin tamamlayıcıları olabilir.
Saç modeli konusunda da, eğer gösterişli aksesuarlar kullanacaksınız, şık bir topuz yapmanızı öneriyoruz. Kıvrılan dağınık topuzlar ve ya sıkıca tasarlanmış şık bir topuz modeli uygun olacaktır.
Abiyefon ailesi olarak, özel günlerinizde yanınızda olmaya devam edeceğiz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.