El ve Tırnak Bakımı

El bakımı da en az cilt bakımı kadar önemlidir. Kış aylarında soğukan çatlayan eller çoğu zaman gerilir ve canınızı acıtır. Bakımlı kadınlar kış aylarında da bakımlarını aksatmazlar. Siz de bakımlı kadınlar gibi çantanızda nemlendirici el kremi bulundurmalısınız. El kremleri elinizi nemlendirecek ve çatlamaları öneleyecektir. Tüm işlerimizi elimizle yaptığımız düşünülürse eller bizler için hayati önem taşır.

 

Dışarı çıktığınızda eldivenlerinizi de yanınıza almayı unutmayın. Eldiven de sizi kışın olumsuz etkilerinden koruyacaktır. Eldiven modelleri arasından deri, örgü, kesik parmak vb. seçenekleri seçebilirsiniz. Özel geceler için ise dantelli eldiven modellerini tercih ederek retro bir görüntü çizebilirisiniz.

El bakımı yaparken tırnaklarınızı da ihmal etmemelisiniz. Tırnak bakımı kadınlar için çok önemlidir. Eğer tırnaklarınız çabucak kırılıyorsa o zaman ılık suyun içerisine limon sıkın ve  ellerinizi bu suyun içerisinde 20 dakika bekletin.  Limon c vitamini sayesinde tırnaklarınızı güçlendirecektir. Ellerinizi de yumuşatacak ve hatta tırnaklarınızı parlatacak bu karışımı uygulamak sadece 20 dakika sürüyor. Kendinize vakit ayırın ve bakımlı kadınların arasına katılın.

Ojeler de tırnaklarınızı güzel gösterecektir. Kırmızı ojeler pek çok kadının tercihidir. Genellikle siyah kıyafetlerle kırmızı ojeler tercih edilir. Kırmızı ve siyahın uyumu son derece güzeldir. Geçen sezon bir anda patlak veren renkli ojeler hala moda. Lacivert, mavi, sarı, turuncu ve aklınıza gelen tüm renkler oje olarak kullanılmaya başlandı. Lacivert ojeler sizin de çok hoşunuza gidecektir.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.