Düğünlerin gizli kahramanları Nedimeler. En yakın arkadaşınız evleniyor mu? Yoksa bu yoğun tempo arasında siz hala ne giyeceğinize karar vermediniz mi? Durun durun sakin olun düğünün gizli kahramanı olarak hem rahat hem de en göz alıcı nedimesi olmak için ipuçları işte sizlerle. Bu özel günde gelinin bütün stresini çekecek, belki de en çok yorulacak, bir o kadar da duygusal geçecek bu günde ilk başta öne çıkması gereken şey güven veren gülümsemeniz.

Peki nasıl mı bir elbise seçmelisiniz? Renk konusunda ilk başta gelin olan arkadaşınıza danışmalısınız. Eğer arkadaşınızda kararsız ise ona renk konusunda 2019’un trend renkleri mor, bordo veya pudra pembeyi önerebilirsiniz. Unutmayın önemli olan o günde onun mutlu olması. Renk konusunda karar verildikten sonra olması gereken şey rahatlık, o koşuşturmaca içinde siz rahatsız bir elbise seçerseniz tüm işleyiş aksayacak. O yüzden en rahat olduğunuz abiyeyi seçmelisiniz. Korkmayın artık hem rahat hem de şık olmak çok kolay. Kayık yaka uzun abiyeler nedimelerin vazgeçilmez seçimleri arasında.

Kumaş seçimini yaparken terletmeyecek, nefes alan bir kumaş seçmeniz bedeninizin özgür olmasını sağlayacaktır. Eğer düğün yaz aylarında ise ipekli, şifon gibi hafif ve uçuşan kumaşlar tercih edilmeli, kışın ise kadife ya da tafta gibi daha ağır kumaşlar tercih edilmeli.

Elbisenizi seçtikten sonra bir diğer demirbaş işe ayakkabınız. Yüksek topuklar sizi her zaman olduğunuzdan daha güzel gösterecektir. Bunun için koşuşturma esnasında düz ayakkabılar tercih edip sahne zamanın da yüksek topuklu abiye ayakkabıya geçmek sizin için küçük bir avantaj sağlayacaktır. Ayrıca ayakkabı da ton sür ton seçimleri ile modadan uzak kalmış olmayacaksınız. Gelelim göze çarpacak diğer bir konuya, tüm kadınların korkulu rüyası saçlar! Bu yoğun tempolu günde daha toplu bir saç modeli seçerseniz hem terlemeyecek hem de bozuldu mu kaygınızı ortadan kaldıracaktır. Ekstra saçınız için kafa yormanıza gerek kalmayacak.  Olmazsa olmazlarınızdan biride çantanız olmalı hem gelinin hem de kendini eşyalarını taşıyabilecek bir kutu çanta tercih edebilir, şıklığınızı ve rahatlığınızı tamamlayabilirsiniz. Çiçek atma zamanında da düz ayakkabılarınızı giymenizi tavsiye ederiz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.