Doğru Şekilde İddialı Olun

Mezuniyet elbise ve detayları ile başlı başına bir sınavdır. Geniş seçenekler arasından seçim söz konusu olduğunda bir hayli zorlu ve kafa karıştırıcı bir iş olduğunu söylemek yanlış olmaz. Gecenin en güzeli olma yarışında kadınlar hep bir adım önde olup göz doldurmak ister. İşin içine bir de kilo alıp verme, değişken hava koşulları gibi zorluklar girince mezuniyet abiye seçimi iyiden iyiye zor bir hal alıyor.

İddialı ve güzel olmakla, abartılı ve estetikten uzak olmak arasında ince bir çizgi vardır bu tarz gecelerde. Yapılacak ufak bir hata, beklenmedik bir çizgiye düşürülebilir. Örneğin fazla derin bir yırtmaç hareket alanını kısıtlayıp rahatsız ederek mezuniyet gecesinden alınacak hazzı yok edebilir. Fazlasıyla dans edilen, hareketli olunan ve ortada olunan bir gecede hareketi kısıtlayacak çok derin bacak yırtmacı, büyük göğüs dekoltesi, derin sırt dekoltesi gibi detaylar kadınlar için hareketi kısıtlayıcı ayrıntılar olabilir. Bunun yanında kararında yırtmaçlar ve dekolteler de iddialı olmak için olmazsa olmazlardır. Bu yüzden dekolte konusunda karar vermeden önce iki kez düşünmek gerekir.

Dekolte dışındaki önemli noktalar renk ve işleme gibi seçimlerdir. Siyah, koyu lacivert gibi renkler kendi başına iddialıdır. Bu yüzden eğer bu renkler giyildiyse, derin bacak yırtmacı, göğüs dekoltesi gibi abartılı ve iddialı detaylardan kaçınılmalıdır.

Abiyefon, mezuniyet elbisesi konusunda çok geniş bir ürün gamına sahip her çeşit ihtiyaca çözüm sunabiliyor. Mezuniyet elbisesi konusunda Abiyefon’a bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.