Doğru Abiye Seçimi

Abiye kıyafetler özel günlerin vazgeçilmezidir. Abiye kıyafet seçiminizle katıldığınız davetlerin gözdesi olabilirsiniz. Katılacağınız davetlerde hem şık hem de zarif görünmek için abiye seçiminizde titiz davranmalısınız. Giyeceğiniz kıyafeti belli bir süre önce seçin ve son dakika telaşına düşmeyin. Günlük hayatınızda abiye kıyafetlerden uzak duruyor olabilirsiniz. Fakat özel günlerde abiye modelleri tercih etmek bir çeşit zorunluluğa dönüşür.

Abiye

Katılacağınız davetin konseptine uygun olarak seçeceğiniz abiye elbise ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Kıyafet seçimi kadar makyajınız da önemlidir. Eğer abiye kıyafet tercih ettiyseniz kıyafetinize uygun makyaj yapmalısınız. Hiçbir zaman modası geçmeyen buğulu göz makyajını deneyerek gizemli bir havaya bürünebilirsiniz.

Abiye Modelleri

Gözlerinizi ön plana çıkararak bakışlarınıza anlam katabilirsiniz. Siyah göz makyajı pek çok kadının tercihidir. Kıyafet seçiminde de siyah hemen yardıma koşar. Her kadının dolabında bir tane siyah kurtarıcı elbise mutlaka vardır. Bu elbise sayesinde hiç çaba harcamadan şık olabilirsiniz. Abiye modelleri bakımlı ve şık kadınların ilk sıradaki tercihidir. Eğer siz de tarzınızı bu doğrultuda değiştirmek istiyorsanız kendinize zaman ayırmalısınız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.