Leopar ayrıntısının bir kadının olduğundan daha cazibeli görünmesini sağladığını biliyor muydunuz? Elbiselerinizde, ayakkabı ve çantalarınızda ve aksesuarlarınızda leopar ayrıntısını kullanarak, kendinize olan güveninizi ortaya serin.

h
Sizin için özel sergilediğimiz leopar abiye elbiseyi tercih ederek, hem renk uyumlarıyla herkesin dikkatini çekecek, hem de komple leopar desenli olan elbiseler kadar göz yormayacaksınız. Üstelik bu elbisenin fiyatı da sizi çok şaşırtacak. Yalnızca 69.90 TL.
Bordo, siyah ve leopar deseniyle bir bütün haline gelen bu elbiseyle çok uygun fiyatlar ile şık olunabileceğini herkese ispatlayın.
Kombin konusunda da, elbise de bulunan renklerden her hangi birini seçebilirsiniz. Siyah topuklu ayakkabı ve siyah şık bir klasik çanta tercih ederek, alışılmışın dışına çıkmadan klasik ve hoş bir görüntü sergilersiniz.
Bir farklılık yaratıp bordo rengiyle de kombin yapabilirsiniz. Ancak ufak bir ayrıntı, bordo rengi bir ayakkabı ve çanta tercih edecekseniz eğer, makyaj konusunda daha sakin davranmanız gerekir. Ayakkabı ve çantanız renk açısından iddialı olacağı için, makyajında abartılı olması pek hoş olmayacaktır.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için hazırladığımız abiye elbiseler sizin için en uygun fiyatlarla; bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.