Çingene Ruhu

Çingene ruhunuzu gözler önüne serin…

Çingene ruhuna sahip olmak, kulağa oldukça hoş geliyor. Akılda hemen kırmızılar canlanıyor, danslar, 9/8 lik müzikler ve eğlence de ardından… Ne güzeldir o çingeneler, eğlenmek için gecikebilirler hayata ve bu hiç zorlarına gitmez. Mutluluğun tadını doyasıya çıkarırlar. Keyif alamadıkları hiçbir şeyi yaşatamazsınız onlara… Kafalarına göre yaşarlar hayatı..

Film, dergi ya da reklamlardan, Türkan Şoray’lardan hatırladığımız kırmızı çingene etekleri siyah ile kombinleyip ateşin çevresinde raks eden grupların en çarpıcısı… Tabi saçlardaki kırmızı çiçekler unutulmamalı….

FB,7177,56,uzun-kirmizi-siyah-abiye-elbise-o7289-mezuniyetKırmızı ve siyahın mükemmel uyumunu dantelli bir büstiyer tamamlamış. Böyle bir abiye elbise ile hem zerafetinizi yansıtın hemde wamp ruhunuzu ortaya çıkarın…

FB,6440,55,kuyruklu-uzun-abiye-elbise-o1016-hanim-hanimcik-2

Nedendir bilinmez çingenelerin rengi hep canlıdır. Ne yaşa bakar bu renklerin sevdası ne de kiloya. Tutkuyla bağlıdırlar renklere… Fosforlu renkler vazgeçilmezidir çingenelerin…O halde enerjinizi dışa yansıtırken çingene ruhunuzu da sergilemenize olanak sağlayan siyah-fuşya abiye elbise tam bu tarzda olmak isteyenler için biçilmiş kaftan…

Çok az bilinir ama göçebe çingenelerde ailesi yapısı anaerkildir. Evlenen erkek çingeneler kadının ailesine katılır. Kimilerine şaşırtıcı gelen çingene kadınlarının kendine özgü havası aslında bu detaydan ileri gelmektedir. Sizcede ayrı bir havası yok mu?

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.