Çiçek ve kadın, birbirlerine benzeyip, birbirlerine yakışan, zarafetleriyle birbirlerini tamamlayan, yan yana geldiklerinde fazla söze gerek bırakmayan güzel bir ikilidir. Sevginin, aşkın, hayranlığın, derinden bağlılığın en güçlü ifadesi olan çiçekler; papatyadan, zambaktan rengarenk kır çiçeklerine, tek bir kırımızı gülden en pahalı orkideye kadar öyle naif şeyler anlatırlar ki elden ele geçerken büyüsü hepimizi sarıverir. Üstelik her biri renkleri, kokuları, detaylarındaki muhteşem güzellikleri ile her kadını mutlu etmeye her an hazırdır. Kadınların vazgeçemediği çiçekler abiye elbise ile buluşunca ortaya mükemmel bir bütün çıkıyor. Tam anlamıyla söylemek gerekirse,  Çiçeğin Büyüsü Abiyeyi Sarınca güzel bayanlarımızın şıklıkları iki katına çıkıyor adeta. Sevginin, kalpten bağlılığın en anlamlı yollarından bir tanesidir sevdiğinin yollarına çiçekler dökmek; en renkli, en naif, en mis kokulu çiçekleri ayakları altına sermek… Ve o yollarda yürürken dünyanın en şanslı ve en güzel kadını olduğunu hissettirmek.

Çiçeğin Büyüsü Abiyeyi Sarınca

Baharın gelmesi ile cıvıl cıvıl kuş sesleri ve rengarenk çiçekler baş gösterir yemyeşil bahçelerde. Dolayısıyla bunu elbiselerimize de yansıtmak isteriz. Çiçekli abiye elbiseler bahar davetlerinin vazgeçilmezleridir. Doğanın cıvıltısını yansıtan bu elbiseler insanın içini ferahlatır ve etrafa neşe saçar. Baharın aylarının gelmesi ile birçok farklı çiçekli elbise çeşidi ortaya çıkar. Bunlardan en sık rastlananı kısa ve geniş etekli çiçekli abiye elbiselerdir. Ancak uzun çiçekli elbiseler de son yıllarda daha doğrusu 2016 yılın yaz sezonun da oldukça popüler hale geldi. Uzun veya kısa çiçekli abiye elbiselerinizi şık Aksesuarlar ile tamamlayarak bahar kraliçesi olabilirsiniz.

Çiçeğin Büyüsü Abiyeyi Sarınca

2016 Bahar yaz sezonu ile beraber önü kısa, arkası uzun modeller ve şifon kumaşlar da çiçekli elbiselerde sık sık kullanılmaya başladı. Ayrıca abiye elbisenin deseni de büyük önem taşıyor. Mavi çiçeklerden oluşan çoğunlukla mavi temalı çiçekli elbiselerden turuncu ve kırmızılara kadar çiçekli abiyeler de her tonu bulabilirsiniz. Büyük çiçek desenlerinden oluşan uzun elbiseler de oldukça popüler olan Abiye Modelleri arasında bu sezon. Karışık renklerdeki çiçek desenli abiye elbiseleri birçok renkte çanta ve ayakkabı ile Kombinleyebilirsiniz. Çiçeğin Büyüsü Abiyeyi Sarınca ortaya neler çıkıyor görmek için sizde Abiyefonu keşfe çıkın…

Çiçeğin Büyüsü Abiyeyi Sarınca

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.