Koyu renk abiyelerden vazgeçemeyen hanımlar  bu blogumuz da sizi Renkli Abiye Modelleri ile tanıştıracağız. Yeni sezon gece elbiseleri seçiminde sizde tercihinizi renkli abiyelerden yana kullanabilirsiniz. 2016 Abiye Elbise koleksiyonunu koyu renklerin yani sıra renkli abiyeler oluşturuyor, önü kısa arkası uzun abiye elbise modelleri geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da popülerliğini korumakta. Renkli abiye modelleri arasından gece elbisesi seçiminde özellikle dikkat edilmesi gereken bir kaç önemli husus var. Risk almayı pek sevmeyen hanımlar koyu renkli abiyeleri Gece Elbisesi olarak tercih etmekten çok hoşlanıyorlar. Ancak renkli abiyeler de son dönemde yaptığı hızlı çıkış ile gece elbiseleri seçiminde ilk sıralarda boy göstermeye başladı.

Renkli Abiye Modelleri

2016 yaz sezonu için moda tasarımcıları omuz ve sırt detaylarını rengarenk abiyeler ile buluşturmuşlar ve yediden yetmişe her kesime hitap edecek olan renkli abiye elbiseleri omuz ve sırt dekoltelerin haricinde uzun abiyelerde dantel, yırtmaç ve transparan detaylar ile donatmışlardır. Yaz sezonunun en dikkat çeken rengi ne?” diye sorarsanız cevabımız “Pembe” olacak. Pembe ve pudra tonlarının başrolde olduğu tasarımlarda romantik siluetlerin yanı sıra maskulen parçalarda da bu feminen rengin hâkimiyetine şahit olduk. Yeni sezonda renkli abiyelerin birbirinden güzel çiçek desenleri ile bütünleşmiş olması kendinizi bahar kraliçesi gibi hissetmeniz için tüm şatafatıyla yanınızda olacak.

Renkli Abiye Modelleri

Gece elbisesi seçiminde renkli abiye modellerini tercih edecekseniz, saç modeli ve makyaj konusunda da kullandığınız abiye elbiseye uygun renkler ile hareket etmelisiniz. Elbisenizin tamamlayıcısı olan ayakkabınızda da yine koyu renklerin aksine açık tonlu ve topuklu ayakkabılar tercih etmelisiniz. Gelelim renkli abiyeler ile kombinleyebileceğiniz Aksesuar seçimine. Hepimizin bildiği gibi aksesuar yanlış kullanıldığı takdirde çok güzel bir abiye elbiseye bile değerini kaybettirebilir. Takı seçimi yaparken kullandığınız abiye elbisenin dekolte detaylarıyla bütünleşebilecek aksesuarlar tercih etmelisiniz. Örnek vermek gerekirse omzunda ya da yaka detayında taşlı işlemeler bulunan abiye elbiselerde küpe kullanmak çok yanlış bir seçim olur eğer küpe kullanılacaksa çok küçük bir küpe tercih edilmeli ve göğüs dekoltesi olmayan abiyeler de kolye asla kullanılmamalıdır.Gece elbisesi seçiminde sizlere fikir verecek ve ilham kaynağı olacak Abiyefon abiye modellerimize göz atmanızı tavsiye ederiz…

Renkli Abiye Modelleri

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.