Bir Abiye İki Renk

Hangi rengi tercih etmek gerek?  Ya da tek bir renge mi bağımlı kalmalı? İki rengi barındıran bir abiye elbise tercih etmek çok mu cesaret ister?  Tabi ki hayır.  Aksine abiye elbisenizde uyumlu bir şekilde bütünleşen, tek abiye elbise de iki renk kullanmanız sizin daha ilgi çekici ve farklı olmanızı sağlayacağını biliyor muydunuz ?  Özellikle renk konusunda kararsızlıklar yaşayan bayanlarımız için inanılmaz bir kurtuluş olabilir.

FB,9131,61,fusya-uzun-abiye-elbise-o3523-hanim-hanimcik

 

Sizin için tasarlanan bu çarpıcı modelle hem etrafınızdakilerden farklı olacaksınız hem de iddialı bir görünüme kavuşacaksınız.  Bu iddialı modelle, saçlarınızı toplu, şık bir model yapmalı ve abartıdan uzak aksesuarlar tercih etmelisiniz. Abiye çarpıcılığıyla göz kamaştırırken, sizin doğallığınız da bir yandan göz doldurmalı.

 

FO,9122,61,tas-uzun-abiye-elbise-o3523-hanim-hanimcik

Siyah-taş renginin uyumuyla asil bir görüntü sergileyeceğiniz aşikar. Tonsal olarak da birbirine kardeş renkler olan siyah ve taş rengi uyumu bu abiye elbise de bir araya getirilmiş ve renksel olarak birbirini tamamlamış.

Siyah ve fuşya da birleşince çarpıcı ve iddialı bir kombinasyon haline geldi.  Fuşyanın ilgi çekiciliğinin yanında, siyah renginin de tamamlanması, abiye elbisenin abartılı olmasına engel olmuştur.

Abiyefon ailesi olarak, sizin için sergilediğimiz abiye elbiselere bakmadan kararınızı vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.