Siyah rengiyle, gold renginin uyumu herkes tarafından bilinir. Abiye modelleri içinde bir arada kullanıldığında çok şık bir uyum sergileyen bu iki rengi barındıran bir abiye elbise tercih etmek ister misiniz?

abiye
Lıcralı ve toparlayıcılı bir kumaşa sahip olan bu abiye elbiseyle göz kamaştırın. Abiye elbiseye ait kolye detayıyla aksesuar arayışı yapmanıza gerek kalmayacak. Tabiri caizse, bir bolero havası katan üst kısmı abiye elbiseye ayrı bir duruş kazandırıyor. Bu yılın en moda dekoltesi olarak, sırt dekoltesine sahip bu abiye elbiseyle iddialı duruşunuzu gözler önüne serin.
Abiye çanta ve abiye ayakkabı tercihi olarak, gold rengini kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Siyah renginde bir abiye ayakkabı ve ayakkabı tercihi de yapabileceğiniz gibi, gold rengi kullanarak daha uyumlu bir duruş sergileyebilirsiniz.
Son olarak, bu abiye elbiseyi tercih edecekseniz, toplu bir saç tercih etmenizi öneriyoruz. Sıkı bir topuz ve ya çok şık yapılmış toplu salaş bir topuz. Karar sizin. Salınmış saçlarla sırt dekoltenizi ve abiye elbisenizin modelini kapatmamanızı öneriyoruz.
Abiyefon ailesi olarak, sizin için sergilediğimiz abiye modellerine bakmadan kararınızı vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.