Aradığınız Her Model Burada

Abiyefon’da sadece standart beden ve çoğunluğa hitap eden abiye modelleri yok. Her zevkten, kesimden ve yaştan tüm kadınlara hitap eden modelleri Abiyefon’da bulabilirsiniz. Büyük beden abiye modelleri ve tesettür abiye modelleri uygun kesimleri ve trend modelleri ile Abiyefon’da sizleri bekliyor. Birbirinden güzel niş pazara hitap eden ürünleri ile Abiyefon tüm kadınların kalbini kazanmaya devam ediyor.

FB,2544,47,kollari-tullu-arkasi-v-belden-baglamali-saks-mavi-abiye-elbise-f375-tesettur-abiye

Büyük beden modeller arasında oldukça dikkat çeken parçalardan bir tanesi olan Kolları tüllü arkası v belden bağlamalı saks mavi abiye elbise modeli uygun fiyatı ile de beğeni kazanıyor. Model bel bölümünden bollaşmaya başlıyor ve vücut kusurlarını usta bir şekilde örtüyor. Bel bölümünde bulunan parlak kemer ise belinizi ince gösterirken aynı zamanda şık bir görüntü yaratıyor. Abiyefon’da bulabileceğiniz Kolları tüllü arkası v belden bağlamalı saks mavi abiye elbise modeli birkaç farklı rengi ile hem büyük beden kadınlara hem de standart beden kadınlara hitap ediyor.

FB,1828,42,mercan-gupurlu-tesettur-uzun-abiye-elbise-s3472-tesettur-abiye

Kolları tüllü arkası v belden bağlamalı saks mavi abiye elbise modeli göğüs bölümü ve sırt bölümünde bulunan v dekoltesi ile sezonun trendlerine uyum sağlıyor. Saks mavisi ise her dönemin en havalı ve dikkat çeken renklerinden bir tanesi. Büyük beden abiye modelleri için Abiyefon’a mutlaka göz atın. Tesettür abiye modellerinden ise Mercan Güpürlü Tesettür Uzun Abiye Elbise modeli bu sezonun oldukça beğenilen modellerinden bir tanesidir. Kol bölümünde bulunan dantel işlemeleri elbisenin oldukça zarif görünmesini sağlamış. Mercan Güpürlü Tesettür Uzun Abiye Elbise modelinin dilediğiniz rengini Abiyefon’dan satın alabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.