Abiye Elbiseye Kol Nasıl Takılır? Çok sevdiğiniz yakınınızın düğününe davetlisiniz. Bir mağaza’da yada site’ de gördüğünüz abiye’yi çok beğendiniz. Aile fertleriniz kollarınızın açık olmasını istemiyor yada kollarınızın kalın olmasından şikayetçiyseniz. Bu durum da nasıl bir çaresini bulabilirdiniz.? Aldığınız abiye elbisenizi bolero yada şal yardımıyla kapatırım diye düşünüyorsanız. Tamamen yanlış bir kombin tamamlamalıdır. Bu durum bizlere zor durumda  kalınmış ve kurtarıcı olarak gözükse’de  tamamen elbisemizin modelini kaybetmiş ve aynı zamanda rüküş olmamızı da gösteriyor. Abiye elbiselerin üzerine giyilen bolerolar artık tarihe karıştı. İşte sizlere ip ucu. Böyle durumlarda yapmanız gereken çok basit aslında.  Her şey sizlerin elinde.

Abiye elbisenizi aldınız ve kollarına kol takma işlemi gerçekleştirmek istiyorsunuz.

Dirsek boyutunda yada bilek hizasında istiyorsanız. Kol ölçüleriniz alınır. Aynı kumaştan veya tül yardımıyla kollar kapatılır. Bu durumda hiç bir özelliğini kaybetmemiş olan abiye elbiseler daha şık ve gösterişli  tarzını sergilerler.  Elbisenizi abiye terzisine güvenerek gönül rahatlığıyla verebilirsiniz. Modelini ve özelliğini kaybetmemiş ve kollar takılarak ayrı bir tarza bürünmüş bir elbiseye sahip olma şansı yakalaya bilirsiniz. Bu durumdan hiç kimse fark etmeyecek ve abiye elbisenizi o muhteşem gece için öz güven duygusuyla  rahatlıkla giyebileceksiniz. Terzi abiyemi bozarsa eski imajı kalmazsa diye tedirgin olmayınız  herkes işinin tercümanıdır. Tesettürlü abiye modelleri arıyorsunuz ama bir türlü aradığınız abiye modelleri sizleri anımsatmıyor. Üstelik fiyat olarak da oldukça pahalı. Daha alabileceğiniz sıra da bir sürü şeyler var.

Tesettürlü bayanları’da unutmamak gerekiyor. Tesettür abiye’yi her yerde bulamıyoruz. Yada imkanlarımız kısıtlı oluyor. Sizler’de yalnız değilsiniz. Mutlaka tessettür abiye olması gerekmiyor. Artık çok kolay, beğendiğiniz abiye elbisenin kollarını, göğüs ve sırt dekoltesini kapattırabilirsiniz. Bu durum sizleri çok rahatlatacak ve herseferin’de bu işlemi yaptırmayı yeniden isteyeceksiniz. Siz isteyin yeter ki.! Sizlerde almış olduğunuz abiye elbiselerinizin eski halini ve şu anki halini bizler ile paylaşmak ister misiniz.? Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyoruz. Sizlerin düşünceleri nelerdir.? Bolero yada şal giymek mi.? Ya da abiye terzisine güvenerek kol taktırmak mı.? Sizler hangisini yapardınız.? Bol neşeli günler sizlerin olsun..

 

12 Yorumlar

  • Gönderildi 6 Nisan 2018 11:23
    by şirin

    madonna yaka elbiselerin yakasını kapatmak için neyapılabilir ?

    • Gönderildi 7 Nisan 2018 09:59
      by Tuğçe BULDAN

      Merhaba öncelikli bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz, Yaka kapatmanın en şık ve en kolay yolu taşlı şeritler ile yakanın etrafını dolaşmaktır. Bu şekilde hem şıklığınızdan ödün vermemiş hemde orjinal bir dekolte kapatma yöntemini kullanmış olacaksınız.

  • Gönderildi 1 Şubat 2019 11:33
    by hadise

    Güzel cevap için teşekkürler. kısa ve açıklayıcı oldu. bu yöntemi uygulayacağım.

    • Gönderildi 4 Şubat 2019 10:11
      by Tuğçe YENİLMEZ

      Bizi takip ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Görüşmek üzere…

  • Gönderildi 4 Eylül 2019 18:39
    by Şeyma

    Sizin sitenizden alacağım bir abiyeninbir kolu kalın diğer kolu ince askılı onu dantelden kapatırsam biraz kalınlaştırırsam abiyeye yazık olmaz demi ayrıca sırt dekoltesini biraz kapatmak istiyorum onu nasıl yapabilirim teşekkür ederim

    • Gönderildi 26 Aralık 2019 10:27
      by Nesrin PINAR

      Şeyma hanım merhabalar, öncelikle abiye alışverişlerinizde bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. İlk olarak ince bir askıyı dantel detayları ile süslemek oldukça yaratıcı bir fikir. Ancak seçmek istediğiniz abiyenin hem tasarımı hem de kumaşı bu tadilatlarda çok önemlidir. Yan yana geldiğinde hoş durmayan farklı kumaşlar, hem görselliği bozar hem de sizi fazlasıyla üzebilir. Bu sebeple siz almak istediğiniz ürün üzerinde yapmayı planladığınız değişiklikleri bir terzi ile mutlaka görüşmelisiniz.

  • Gönderildi 29 Ocak 2020 13:18
    by Leyla

    merhabalar.. tesettür model abiye begendim kollar uzun ve boyun bölümü kapalı, ama benim kullanabileceģim model deģil …Abiye elbisenin yakasını ve sırt bölümü V yaka yapılabilir mi?

    • Gönderildi 26 Mart 2020 13:40
      by Nesrin PINAR

      Merhabalar Leyla hanım, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Maalesef firmamız ürünler üzerinde tadilat işlemi yapamıyor ancak siz kendi terziniz ile görüşerek tadilat yaptırabilirsiniz. Şimdiden sağlıklı günlerde kullanmanızı dileriz

  • Gönderildi 9 Temmuz 2020 11:18
    by Serpil

    merhabalar,
    sizden almış olduğumuz bir ürüne siz böyle bir tadilat yapabiliyor musunuz

    • Gönderildi 14 Temmuz 2020 11:05
      by Nesrin PINAR

      Merhabalar Serpil Hanım, abiye alışverişlerinde firmamızı seçmiş olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Sizlerinde bildiği gibi abiye elbiseler günlük kıyafetlerden çok daha özel ve dikkat isteyen tasarımlar olduğu için kişilere özel tadilat işlemlerini yapamıyoruz. Bu konuda alanında uzman bir terzi ile iletişime geçerek hayalinizdeki detayları o şekilde aktarmanızda fayda vardır

  • Gönderildi 14 Nisan 2023 09:30
    by Merve

    Merhabalar ince omzu açık bir elbiseyi beğenmiştim ince askı var omzu açık az bişeyde kolu var elbiseyi çok beğendim fakat terziye verirsem bozulur mu diye tereddüt ettiğim için alamadım bu konuda ne düşünüyorsunuz almalı mıyım

    • Gönderildi 14 Nisan 2023 18:10
      by Elfinur Gökgürler

      Merhaba Merve Hanım, satın almak istediğiniz ürün kodunu paylaşabilir misiniz

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.