Her sezon farklı ve çeşitli tasarımlar ile abiye elbise modelleri göz kamaştırmaya devam ediyor. Ünlü tasarımcıların yeni gece elbisesi modelleri özel gün ve geceleriniz de yıldız gibi parlamanızı yardımcı oluyor. Sırt Dekoltesi İle Göz Kamaştırın.

Son zamanlarda abiye tasarımları hem modern hem de geleneksel özellikler taşıyan farklı tasarımlarda sunuluyor. 2018 yılında abiye elbise modellerinde sadelik ve romantizm, ışıltı ve hareket gibi farklı tasarımların öne çıktığını görebilirsiniz. Işıltınızı tamamlayabileceğiniz en şık abiye modelleri arasında bu sezon sırt dekolteli abiye elbise modelleri yer alıyor.

Sırt dekoltesine birbirinden şık kumaş türünde rastlamak mümkün. Örnek vermek gerekirse; dantelli, payetli, simli, güpürlü kumaşlarda olduğu kadar sadelikten yana olmak isterseniz krep kumaşta bile sırt dekoltesine rastlamak mümkün. Bunun dışında mini veya uzun modelde, vücudu saran sırt dekolteli abiye yelpazesi oldukça geniştir. Sırt dekoltesi; Abiye modellerinde her zevke uygun farklı şıklıkta tasarımlar görebileceğiniz yüzlerce seçenek sunuyoruz.

Sırt Dekoltesi İle Göz Kamaştırın. Sırt dekoltesi tüm gözleri üzerinize toplayacağınız modeller arasında yer almakta. En çok merak edilen soru ise; peki sırt dekoltesini hangi vücut tipine sahip bayanlar tercih etmeli?

Genelde hepimizin bildiği gibi sırt dekoltesini geniş omuzlu ve uzun boylu bayanların tercih etmesi gerektiğini savunur modacılar. Doğruyu söylemek gerekirse; sırt dekoltesi için belli bir vücut tipini örnek göstermek ve bu vücut tipi ile sınırlamak çok yanlış. Bu yüzden sırt dekoltesi kullanmak isteyen her bayana şunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz.

Ne tür bir dekolte olursa olsun dekoltede en önemli detay dekoltenin ölçüsüdür. Bu yüzden doğru sırt dekoltesi önerilerini şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Eğer kısa boylu bir bayansanız kullanacağınız sırt dekoltesi kürek kemiklerinizin altına asla inmemeli.
  • Bel bölgesi geniş bir bayansanız kullanacağınız sırt dekoltesinin kesimi derin olmamakla birlikte oval bir kesime sahip olmalıdır.
  • Bunların dışında geniş omuzlu bir bayansanız size en uygun sırt dekolte örneği belimizin sonuna kadar inen V sırt dekoltesi olmalıdır.
  • Eğer uzun boylu bir bayansınız tercih edeceğiniz sırt dekoltesi bel çukurunuza kadar düz inen sırt dekoltesi olacaktır.

Vermiş olduğumuz dipnotlar ile eminim sizde kendinize uygun sırt dekoltesine sahip olacaksınız, Sırt Dekoltesi İle Göz Kamaştırmak için hazır mıyız?

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.