Abiyefon Ayakkabıları

Abiyefon’un şık ve modern elbiseleri ile kombin yapabileceğiniz mükemmel ayakkabılarını gördünüz mü?

2014 ayakkabı modasını Abiyefon’un ayakkabı kolleksiyonunu inceleyerek takip edebilirsiniz. Özel tasarım ayakkabı modellerinin yanında vazgeçilmeyen klasik modelleride bulabileceğiniz 2014 ayakkabı kolleksiyonunu inceleyebilirsiniz.

Çok sade abartısız şık bir abiye elbiseyi, gösterişli bir ayakkabı ile kombinlediğinizde mükemmel sonuçlara ulaşabilirsiniz. Tarzını yansıtmaya olanak sağlayan bu durum ile davetlerin gözdesi olacaksınız.

FO,8247,60,ak51-02-dantelli-siyah-abiye-ayakkabi-ayakkabiŞıklık ve gösterişinin yanında rahatlığında önemli olduğu gecelerde, tüm misafirleri ağırlarken, ordan oraya koştururken bir de ayaklarımızın acısı ile uğraşmamak için tercih ettiğimiz ayakkabının ortapedik ve sağlıklı olmasına özen göstermeliyiz.

FO,8295,60,ak741-suet-siyah-abiye-ayakkabi-ayakkabiUfak dokunuşlar ile modern bir hava katılan özel tasarım fotograftaki ayakkabı modeli ile rahatlıkla kombinleyebileceğiniz Abiyefon’un abiye modelleri ile mezuniyet ve düğün organizasyonlarınızda göz kamaştıracaksınız.

Abiyefon ayakkabı koleksiyonu ile zerafetinizi tamamlayın.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.