Abiye Ayakkabılarınız İle Topuklarınızı Konuşturun . Şık davetlerde, özellikle abiye kıyafetlerin altında giyilmek için tasarlanmış gösterişli ayakkabılar, abiye ayakkabı adıyla anılır. Tüm kadınların düğün, kokteyl, davet, parti gibi farklı konseptlerdeki organizasyonlara katıldığını göz önünde bulundurursak, abiye ayakkabılar her kadının sahip olması gereken ayakkabı modelleri arasında yer alır.

Gidilecek olan organizasyona, etkinlik mekânına ve giyilecek kıyafete uygun olacak şekilde, kadınlar tarafından özenle seçilen abiye ayakkabılar; genellikle burun şekillerine, bantlarına ve topuk yüksekliklerine göre farklı kategorilere ayrılırlar.

En Trend Abiye Ayakkabı Modelleri

Abiye ayakkabı denildiğinde akla ilk önce ince ve yüksek topuklu ayakkabı modelleri geliyor olsa da; son yıllarda kadın modasında düz tabanlı abiye ayakkabılar da tasarlanmaya ve kadınların beğenisine sunulmaya başlandı. Özellikle uzun süren mezuniyet, düğün gibi eğlenceler sırasında eğlencenin tadını rahatça çıkarmak isteyen güzel hanımlar tarafından tercih edilen bu modeller, gelin ayakkabısı olarak üretilmeye ve sıklıkla kullanılmaya başlandı.

Düz abiye ayakkabılar ne kadar şık üretilirse üretilsin, abiye ayakkabılar genellikle 7 punto ile 17 punto arasında değişen topuk yüksekliklerine sahiptir. Moda camiasında en seksi topuk yüksekliği olarak tabir edilen 17 punto; genellikle kadınların en çok tercih ettiği abiye ayakkabı topuk yüksekliğidir. Özel günlerde ve davetlerde şık kombinlerinizi tamamlayarak göz alıcı bir zarafete kavuşmanızı sağlayacak abiye ayakkabı modelleri abiyefon’da sizleri bekliyor.

Topuk Şekline Göre Abiye Ayakkabıları

Sivri topuk abiye ayakkabılar: Sivri topuk abiye ayakkabılar, genellikle ayak parmaklarınızın görünmesini istemeyeceğiniz, daha zarif bir havaya sahip abiye elbiselerle kombinlenirler. Ayrıca sivri burunlu ve ince topuklu stiletto modelleri, mini ve midi boy abiye elbiselerle harika bir kombin oluşturur.

Platform topuklu abiye ayakkabılar: Eğer abiye olarak maksi uzunlukta parçalar seçtiyseniz; elbisenizin etek ucunun ya da tulumunuzun paçalarının yere sıfır olduğu ve ayakkabılarınızın görünmediği bir kombin yapmanız gerekiyor. Bu noktada yardımınıza platform topuklu ayakkabılar koşuyor. Kıyafetinizi taşıyabilmek adına boyunuzu kaldırmak için platform topuklu abiye ayakkabılardan rahatlıkla yardım alabilirsiniz.

Kısa topuklu abiye ayakkabılar: Kısa topuklu abiye ayakkabılar karşımıza en az çıkan abiye ayakkabı kategorisi olsa da, özellikle retro ve vintage giyim tarzından hoşlanan şık bayanlarımız tarafından sıkça tercih ediliyor. Belden bollaşan, kloş etekli, diz altı elbiselerinizle şık kombinler oluşturabileceğiniz kısa topuklu abiye ayakkabılar; sivri burunlu modelleriyle şık abiye tulum kombinlerinizin de tamamlayıcısı olabilir.

Şimdi birbirinden şık topuklu ayakkabılarınız ile gecenin şıklık yarışına hazırsınız. Abiye Ayakkabılarınız İle Topuklarınızı Konuşturun…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.