Şık, ve göz alıcı bir kombinin olmazsa olmazı günlük hayatımızda severek kullandığımız şıklığından ödün vermeyen özgüvenine özgüven katan kadınların tercihi Topuklu ayakkabılar sizin daha uzun ve bacaklarınızın daha şekilli görünmesini sağlar.  Günlük hayatta ve özel günlerde hepimizin tercih ettiği yüksek topuklar özellikle de şık resmi ve düğün sezonlarında abiye elbiselerin vazgeçilmez aksesuarlarındandır.

Topuklu ayakkabı giymek vücudun tüm ağırlığını ince topuklara bırakmak zor ve yorucu bir eylem olsa da hayal edilen dişi, feminen ve çekici görünümü sergileyebilmek için rahatlıktan bir nebze feragat etmek gerekebiliyor. Topuklu ayakkabıların birçok modeli bulunmaktadır. Fakat topuklu ayakkabı seçerken dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Eğer dikkat edilmezse ayaklarda ağrı, acı ve yaralanmalara sebep olabilir.

Peki nedir topuklu ayakkabı giyerken dikkat edilmesi gereken hususlar;

-En uzun parmağınız ile ayakkabı arasında mutlaka en az yarım santimlik boşluk olmalı.

-Ayakkabının parmak ucundaki yüksekliği ayakkabının içinde parmaklarınızı kıvırmanıza yetecek düzeyde olmalıdır. Ayak bileği burkulması gibi bir sıkıntı yaşamak istemiyorsanız daha geniş yapıda ve kısa topuklu ayakkabı modellerini tercih etmelisiniz.

– Ayakkabı alırken tek bir ayakla değil her iki ayağınızla da ayakkabı modelini denemelisiniz. Bunun en büyük sebebi iki ayağınızın da boy ve genişliğinin farklı ölçülere sahip olmasıdır.

– Ayakkabı seçimi ne kadar önemliyse ayakkabıyı alacağınız yer de o kadar önemlidir. Mağazada denediğiniz ayakkabı eve gittiğinizde size aynı şekilde güzel ve rahat görünmeyebilir.

Bunu engelleyebilmek adına abiyefon iade garantisi ve dünya genelinde fiyat garantisi sunmaktadır. Ayakkabılarınızı hem en uygun fiyata hem de iade garantisi ile temin edebilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.