Abiye Alışverişinin Kolaylığı ve Püf Noktaları

Bundan birkaç sene öncesine kadar abiye kıyafet seçmek oldukça zordu. Varolan alışveriş merkezlerinin ve abiye satan mağazaların sayısı oldukça az olduğu için kıyafet seçmek için oldukça az seçeneği olan bayanlar buldukları ilk kıyafeti alıverirlerdi.

Seçenek az olduğu için fiyat olarak da değerlendirme yapıp uygun fiyatlıyı arama şansı pek yok gibiydi. Bu durum da  haliyle özel bir geceye katılmanın maliyetini oldukça artırıyordu.

Ama artık yaygınlaşan alışveriş olanakları sayesinde hem model hem de fiyat seçeneği bakımından en iyisini seçmek bir hayli kolay. Hele ki online alışveriş siteleri sayesinde dışarı bile çıkmadan evde oturduğumuz yerden rahatça modayı en uygun fiyata takip etmek mümkün.

Abiye Elbise
Abiye Elbise

Abiyefon da geniş ürün seçenekleri ve uygun fiyatları ile bu olanağın kolayca kullanılabileceği sitelerden birisi. Üstelik abiyenin yaşa, ortama, tesettürlü bayanlara uygun olması hatta bir çok kişinin bulmakta güçlük çektiği büyük beden seçenekleri ile her türlü ihtiyacı karşılaması bakımından çoğu müşteri için adeta kurtarıcı niteliğinde bir site. Sadece kıyafet ile sınırlı kalmayarak özel bir gece için gerekli her türlü detayı da içinde bulundurması da cabası.

Abiye Elbise
Abiye Elbise

Ayrıca, alışveriş kolaylığı olsa da alacağımız kıyafetin modaya uygunluğu seçimimizin temelini oluşturur. Ne de olsa hiç birimiz gecenin rüküşü olmayı istemeyiz. Bu yüzden de elimizden geldiğince takip ettiğimiz modanın izleyicisi olmak isteriz. Abiye kıyafetlerin son yıllardaki trendlerine baktığımızda ise çeşitli asimetrik kesimler, tül detayları, çeşitli kısımlardaki pencere detayları ve sırt bölümündeki şifon detayları ile farklı dekolte sağlanan modelleri görmek mümkün.

Aksesuarların da kıyafet kadar önemli olduğunu unutmamak da tabii ki fayda var. Özellikle de ayakkabıları…Sadece dış görünüşüne göre alınan ve rahat olmayan bir ayakkabı geceyi kabusa çevirebilir.

Çanta seçiminde de aşırı büyük bir model seçilirse elbisenin görüntüsünü kapatarak kötü bir görüntü yaratacağı unutulmamalıdır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.