2014’ün Saç Renkleri

2013 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde yeni yılın saç renklerine bir göz atalım. 90’lı yıllarda popüler olan ve şimdi şimdi yurt dışında yeniden moda olmaya başlayan platin rengi saç modelleri ile siz de modayı yakalayabilirsiniz. Platin rengi saçı kırmızı ruj ve siyah göz makyajı ile kullanabilirsiniz. Eğer makyaj yapmazsanız platin saç rengi sizi çok solgun gösterecektir. Yüzünüze renk katmak için kırmızı rujdan faydalanabilirsiniz. Siyah göz kalemi ile zıtlıkların yakaladığı uyumu da yakalamanız mümkün. Cesur kadınların tercihi olan platin rengi saçlar, iş hayatında da farkınızı ortaya koyar.

Altın sarısı saçlar da 2014 yılında çok moda. Altın sarısı saçlar ile canlı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Karamel tonlarına yaklaştıkça daha olgun bir imaj çizebilirsiniz. Altın sarısı saçların aralarına gölgeler attırarak oldukça güzel bir görünüme kavuşmak da mümkün.

Bir zamanlar oldukça marjinal bulunan kızıllar da 2014 yılında sıkça göreceğimiz renkler arasında. Özellikle bakır kızıllar kadınlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Eğer çilleriniz varsa bakır kızıl size çok daha fazla yakışır. Doğal bir görünüm sağlayan bakır kızıl, çillerle birleşince hem yaşınızı küçültecek hem de doğal görünmenizi sağlayacak.

Siyahlar ve kahveler her sezon olduğu gibi önümüzdeki sezon da çok tercih ediliyor. Maskülen bir hava yaratmayı seviyorsanız siyahın baş döndürücü gizemine kapılabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.