2014 Tesettürlüsü…

2014 tesettür abiye modelleri diğerlerini kıskandıracak nitelikte…

Son zamanlarda tesettür abiye elbiseler daha özenle seçilmiş kumaşlar, kusursuz kesimler ile birleştirilerek sunulmakta. Artık tesettür abiye modeli seçmek de oldukça zorlaştı. Kullanılan renkler yeterince cezbedici ve modeller harika.

Renklerden konu açılmışken tesettür abiye modellerinde en trend renkler arasında şarap rengi ilk sırayı, zümrüt yeşili ise ikinci sırada alır yerini kuşkusuz… Bu renkler tesettür abiyelere çok yakışıyor…FB,6401,55,ustu-pullu-yesil-tesettur-abiye-elbise-s3658-tesettur-abiye

Üst kısımı komple payet işlemeli kumaş kullanılarak kombinlenen modelin üzerindeki abiye elbise zümrüt yeşili pamuk saten ile yumuşatılarak sunulmuş… Balık etek kesimi, gold aksesuarlar ile birleştirilerek mükemmel bir uyum, tüm modernliği ile sergilenmekte…

Üst kısmı farklı ceket havasında tamamen stil modelleri Abiyefon’un vitrininde görmek mümkün… Glam duruş tarzı güncel dizilerden de esinlenerek düğün ve davetlerde tarzınızı yansıtmaya olanak sağlıyor.

FB,6434,55,tesettur-abiye-takim-s9001-tesettur-abiye

Jakarlı kumaşlar ve platform topuklar adeta bütünleşti bu yıl. 70’ler bütün ihtişamıyla geri geldi. Günlük hayatta da kulladığımız kıyafetlerde de yer vermeye başladığımız glam duruşu kapalı bayanlar için çok hoş bir seçenek….

Pantolon etek tarzında şifonlar çok hoş kab ceketler ile sunuluyor. Ayrı ayrı  da giyilme imkanı sağlayan bu seçnek ile aynı elbiseyi farklı kombinleyerek giymek mümkün….

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.