Yılbaşında aşkın rengi kırmızı.. ile hayran bırakın kendinizi, yeni yıl heyecanı Abiyefon’ da dahil olmak üzere herkesi sarmış durumda. 2018 ‘ze sayılı günler kalmışken yılbaşı gecesi için planlar pek çok kişi tarafından yapılmaya çoktan başlandı. Kimimiz ailemizle, kimimiz arkadaşlarımızla, kimimiz ise sevgilimiz ile yılbaşı gecesini kutlamayı vaat ederiz.

Yılbaşı gecesi aşkın rengi kırmızı renkler tercih etmelisiniz. Biz bayanların  en büyük sorunlarından birisi ne giysem acaba sorunlarıdır. Yoksa kombinin izi tamamlamakta güçlük mü çekiyorsunuz.? Sizlere yardımcı olabiliriz. Nerede ve kimle kutlanırsa kutlansın her kadın gecenin en şıkı olmak istiyor. Gecenin yıldızı olmak sizin için oldukça kolay. Yılbaşı gecesine şıklığınız ile damga vurabilirsiniz. Peki yılbaşı gecesi için hangi parçalar tercih etmeliyiz.? Kadife elbiseler yıl başı gecesi için sizleri  muhteşem ve enerjik olmanızı sağlayacaktır. Bu sezon kadife kumaşlar modelleriyle en çok dikkat çekenlerden. Kış aylarında  kadife kumaşlar karşımıza çıkıyor. Sıcacık dokusuyla ve narinliğiyle bizleri hayran bırakıyor kendilerine.

Kadife elbisenizin daha modern tarzda olmasını istiyorsanız. Bel kısmına ince bir kemer ve  bilekte giyeceğiniz çizmelerimiz ile elbisenize imaj havası verebilirsiniz. Yılbaşı gecesinde de kadife elbiseleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bunun dışında başka ne giyebilirim diye düşünüyorsanız. Pul payetli mini elbiseler de yıl başı gecesi için tercihler arasında.Pul payet elbiseler yine ön planda. Payet elbiseler gece şıklığının vazgeçilmezleri arasında bir kaç sezondur yerini almış durumunda yepyeni sezonda da karşımıza çıkıyor. Sizlerde kadifeden sonraki tercihinizi payet elbiseden yana kullanmak istiyorsanız. Yeni yılı ışıl ışıl karşılayıp, yılbaşı yılını giyeceğiniz elbiseyle bütünleşerek kırmızı şıklığını en iyi yaşayanlardan olabilirsiniz.

Peki neden kırmızı giyilir.?

Kırmızı giyinmek yılbaşı geceleri için olmazsa olmazlarımızdandır. Genel olarak yılbaşı gecelerinde kırmızı olan ne varsa giymek isteriz. Hatta kırmızı olan ne varsa takıp takıştırılırdı. Peki neden yılbaşı gecesi herkes kırmızı tercih eder bunları biliyor musunuz.? Gireceğimiz yılın en iyi geçmesini ve dileklerimizin olması nedeniyle kırmızı renkler tercih ediliyormuş. Peki sizler yılbaşı gecesi ne planlamayı düşünüyorsunuz.? O muhteşem coşkulu gece için yapmış olduklarınızı ve giymiş olduğunuz elbiselerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz.? 2018 yılına koşar adımlar ile teslim olma zamanına hazır mısınız.? Yepyeni bir yıla girerken hayallerinizden vazgeçmeyiniz. Hayal ettiğiniz ne varsa olması ümidiyle abiye fon olarak iyi yıllar dileriz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.