Yeni Yıla Son 10 Gün. Veee 2018’e girmemize sayılı günler kaldı. Her şeyden önce heyecan ile beklediğimiz yeni bir yıldan bizlere güzellik, huzur, şans, para ve aşk getirmesini diliyoruz. Yılbaşı yaklaşadursun biz hazırlıklara biz göz atalım yeni yıla nasıl girersek bütün senenin bu şekilde geçeceğine inanırız bilirsiniz. Peki bu güzel gece için sizin hazırlıklarınız ne durumda?

Masa süslemesinden, çam ağacına, yenilecek yemeklerden giyilecek kıyafete kadar birçok detay bizleri bekliyor. Bu bloğumuzda sizlere birkaç düzenlemeden bahsedeceğim öncelikle o müthiş masalarımızın dizaynından bahsedelim. Yılbaşı gecesi masa düzeni ve süslemelerin yeri önemli bir yer tutuyor. Yılbaşı sofranızı süslerken renk uyumunu yakalamak, süslemeleri düzenli bir şekilde sıralamak ve her aksesuarı belli bir amaçla yerine yerleştirmek en doğru tercih olacaktır. Yılbaşı masanızı süslemek için simli mumlar, parlak fiyonklar ya da yılbaşı süsleri tercih edebilirsiniz. Mumlar sofranızın havasını kontrollü bir şekilde değiştirecektir. Yılbaşını yansıtan çam ağacı, Noel Baba, kar tanesi, geyik, kardan adam gibi figürlerle masanıza renk katabilirsiniz…

Yılbaşı masası kadar önemli bir konuda yılbaşı hediyesi seçimidir. Yılbaşı hediyesi seçimini alacağınız kişinin ihtiyaçları doğrultusunda belirlenmelidir. Bunu da sevdikleriniz ile konuşarak öğrenebilirsiniz. Bazen bir kazak bazen bir çanta bazen ise bir kurabiye karşınızdaki insanı mutlu etmeye yeter. Bence her şeyden önce karşınızdakini düşünüp böyle bir arayışa girmek çok değerli ve hediye alacağınız insan çok şanslı olduğunu mutlaka hissedecektir.

Yılbaşı masası ve yılbaşı hediye seçimini bir kenara bırakıp aslında gecenin en zor seçimine geçebiliriz. Yılbaşı gecesi ne giymeliyim?

Yeni Yıla Son 10 Gün ve Bayanlar için daha da karmaşık bir hal alan kıyafet konusu oldukça detaylı ve titizleneceğimiz bir konudur. Yılbaşı gecesinde mekâna göre farklı farklı kombinler yapılabilir. Eğer ev partisine katılacaksanız deri pantolon, makulen kesimi olan ipek bir gömlek ve stiletto ideal bir seçim olacaktır. Şık bir mekâna gidilecek ise mini bir elbise üzerine deri bir ceket giyilebilir, topuklu ayakkabı ile taçlandırabilirsiniz. Sokakta bir parti planlanıyorsa şık bir jean üzerine ipek bir gömlek ve oversize belden kuşağı olan bir palto giyilebilir ve şık bir bootie tamamlayıcı olacaktır. Gecenin olmazsa olmazı ise elde şampanya kadehi ve topuklu ayakkabılar üzerinde sevdikleriniz ile dans. Şimdiden mükemmel bir yılbaşı gecesi geçirmeniz dileğiyle…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.