Yeni Yıl Özel

Yeni yıla unutulmaz bir başlangıç yapmak isteyen bayanlara özel, ABİYEFON geniş bir yılbaşı koleksiyonu hazırladı. Yeni yılda kırmızının uğuruna inananlar, hem kendinize hem de sevdiklerinize en özel abiyefon ürününü armağan edebilirlirsiniz.Yeni yıl heyecanının hepimizi iyiden iyiye sardığı bugünlerde, bir yandan yılbaşı akşamı için planlar yaparken bir yandan da “ne giyeceğim?” endişesi içerisine giriyoruz. Yılbaşına kısa bir zaman kala alışveriş merkezlerinde telaşla gezmek yerine sizin için hazırladığımız alternatif hediye ve özel ürünlrimizi mutlaka inceleyin!FB,5694,54,straplaez-mini-gece-elbisesi-f5210-iddiali-2

 

Tarzına güvenen bayanların tercihi kırmızıyı siyah, gold ve gümüş renkleri ile kombinleyebilirsiniz. Özellikle aksesuar olarak siyahın yanında, savaroski taşlardan da vazgeçmeyin. Şıklığınıza şıklık katacak aksesuarı da www.abiyefon.com ‘dan temin edebilirsiniz.

images-9

Sevdiklerinizi sevindirmek dileğiyle…

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.