Sezonun göz kamaştıran abiye modelleri Abiyefon ‘da yerini aldı. En dikkat çeken detaylar transparan kumaşlar ve swarovski taşlar…

 

Krep kumaşlara işlenen detaylarlar ile diğerlerinden sıyrılacaksınız. Özellikle kasnaklı işlemeler el emeği göz nuru…Emek emek özenle işlenen şık detaylar sayesinde fark yaratacaksınız. Transparan detaylar ile göz kamaştıracağınız özel tasarım abiye elbise modelleri Abiyefon ayrıcalığıyla parmaklarınıızın ucunda.

bbbbbbb

Yeni sezonda renklerde adeta konuşuyor. Siyah ve beyaz her zaman olduğu yerde iken lavanta, limon küfü, mürdüm vazgeçilmeyenler arasındaki yerini alıyor.

Dağınık, salaş saç modelleri özel tasarım abiye modellerinin tamamlayıcısı olarak kullanın. Ne kadar renkli abiye kullanırsanız kullanın sade soft makyajdan kesinlikle vazgeçmeyin. Abartılı makyaj Doğrusu hiç bir yaşa yakışmıyor; hem olduğunuzdan yaşlı gözükürken hem de demode bir hava yansıtacaksınız. Mutlaka soft tonları tercih edin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.