2018 Sezonunun Gözde Abiye Model Ve Renkleri. Her kadın özel günlerde kullanacağı elbisenin gösterişli, modaya uygun ve sıradanlıktan uzak olmasına dikkat eder. Bütün bayanlar kendi tarzlarına ve bedenine en uygun, kendilerini iyi hissedecekleri gece elbiseleri ile göz doldurmak ister. Herkesin de bildiği üzere tüm davet ve organizasyonlarda bayanlar arasında adeta bir moda rüzgârı esmektedir.

Gece elbiseleri seçerken en önem vermeniz gereken nokta vücudunuza en uygun abiye elbiseyi seçmek olmalıdır. Her ne kadar gösterişli ve muhteşem bir elbise tercih etseniz dahi eğer vücut hatlarınıza uygun değilse abiye üzerinizde vasat olarak görünecektir.

Gelelim bu sezonun revaçta olan abiye elbiselerine…

Bu sezon genel olarak dekolteli gece elbiseleri çok revaçta. Sezonun en gözde modellerini genellikle sırt ve bacak dekolteli tasarımlardan oluşturmakta. Bunun dışında vintage tarza dönüş yapan abiyeler, pek çok davet ve organizasyonların vazgeçilmez modelleri arasında yerini alıyor. Dar kalıplı, kalem etek dediğimiz, vücuda oturan kesimleri bu sezon daha çok göreceğiz.

Ayrıca yeni bir kumaş türü olarak modaya en üst seviyeden giriş yapan üç boyutlu motif ve danteller de bu sene birçok abiye modellerinde kullanılmaya başlandı. Kumaşlar dümdüz tek renk kullanıldığı kadar, doğada yer alan değişik desenleri de içinde barındırmaya devam ediyor.

Modern kesimlerin yanı sıra klasik abiye kumaşları kullanılmaya devam ederken son zamanlarda trend kumaş türü olan tül ve çiçek desenli kumaşlar yeni sezonda tekrar karşımıza çıkacak. Son dönemlerin dikkat çekici tasarımları arasında yer alan büstiyer ve etekten oluşan iki parça abiye elbise modelleri bu yılda da vitrinleri süslemeye devam edecekler. Ve tabi ki 2018 abiye modellerinde gösterişli tasarım abiye elbiseler de sıklıkla tercih ettiğimiz modeller arasına girecek. Özellikle kendinden simli kumaşlar,  taş işlemeli ve püskülle süslenmiş abiyeler bu sene göz dolduracak.

Gelelim bu senenin gözde renklerine. Bu yılda da geçen birkaç sene olduğu gibi pudra ve bebe mavisi yine ön planda olacak. Pudra ve bebe mavisinin yanı sıra mürdüm, lila, somon, indigo ve sarıları göreceğiz. Ve asla vazgeçemediğimiz klasik kırmızı, siyah ve antrasitler de yine bu sezonun en şık abiye modellerinde karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz yıllarda daha soft ve yumuşak renkler ön plandayken 2018 yazında daha canlı renkler ön planda olacak. Umarız verdiğimiz dipnotlar ile size en uygun abiyeye sahip olabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.