Vücudunuzla Barışın

Büyük beden ölçülerine sahip kadınlar için abiye ve elbise bulmak diğer kadınlara göre daha zordur. Büyük markalar ve üreticiler genel olarak büyük beden ölçülerindeki kadınlara özel üretimler yapmaktan kaçar ya da sınırlı, fazla seçeneğe sahip olmayan sunumlar yaparlar. Bu durum, büyük beden ölçülerine sahip kadınlarda giyim zorluğu yaşatırken, bir yandan da mental çöküşlere yol açar, kadınların vücutlarını sevmemelerini sağlar.

Abiye ve elbise, kadın giyimin üst seviye seçeneklerindendir. Günlük giyim tarzlarının dışında, önemli ve tarza özen gösterilen bir gecede, davette, mekanda arz-ı endam etmek için bu tarz kıyafetler tercih edilir. Kadınların daha şık ve iddialı olmalarının yolu abiyelerden geçer. Büyük beden abiye bulmanın zorluğu, büyük beden ölçülerine sahip kadınların bu tarz davetlerde zorda kalmasına yol açıyor. Bu yüzden büyük vücut ölçülerine sahip kadınlar büyük beden elbise giymek yerine sınırlı seçenekler arasından seçim yapıyor ya da özel dikime yöneliyor. Özel dikim seçeneği ise yüksek maliyetleri nedeniyle bütçede sıkıntılara yol açıyor.

Büyük beden abiye ve büyük beden elbise arayışı için sıkıntılara girmeye gerek yok artık. Abiyefon’da tüm beden tiplerine uygun abiye ve elbiseler bulmak mümkün. Her renk seçeneğinde, her tarzı ve beğeniye uygun, birçok farklı desende ve işlemede büyük beden abiye ve elbiseleri tek tıkla kapıya getirmek mümkün.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.