Uzun ve kısa abiye modelleri arasından, bazen beğendiğmiz bir abiye olur keşke uzunu olsa ya da keşke kısası olsa diye hayıflanırız. Katılacağımız davet için yani kısa giymenin daha uygun olduğunu düşündüğümüz organizasyona abiye ararken nedense hep uzun abiyeler beğeniriz. Aynı şekilde uzun abiye elbise giymek istediğimiz davete elbise araken de  hep kısa elbiseler beğenmemiz nedendir bilinmez.

uzun ve kısa saks mavi abiye modelleri

 

Zaten biz bayanlar ne zaman tam olarak aradığımızı bulabilmiştir. 🙂  İşin espirisi bu bazen denk gelmez işte. Bunu sorun olmaktan çıkarmak adına Abiyefon sizler tarafından en çok beğenilen abiye modellerini hem uzun hem de kısa olarak çalışıyor.

Görsellerde de örneklendirildiği gibi modelin hem kısa hem uzun boyu çok şık olmuş, tercih sizin öncelikle tarzınız diğer yandan da katılacağınız davetin rolü burda büyük.

uzun ve kısa kırmızı abiye modelleri

Modellerin uzunlarında özellikle sezonun trendi balık model çalışılırken, kısa abiyelerde kiloş ile daha şirin görünüme kavuşturulurken, kalem etek kesimleri ile feminen duruş sergilenmiş.

Modern ve şık kesimleri ile en şık abiye modellerini sizlerle buluşturan Abiyefon her türlü fikir ve önerilerinize açık bir şekilde olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyor.

İletişim için;

444 0 207 nolu telefondan,

www.abiyefon.com adresinden canlı destekten,

Sosyal medya araçlarından,

0530 085 64 20 numaradan whatsapp ile,

destek@abiyefon.com mail adresi ile bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.