Şıklık ve zarafet iddiasının gündemden düşmediği bir görüntü sergilediğiniz Kısa Abiye Modelleri ile mükemmelliği birleştiriyoruz. Kısa abiye modelleri gece yapılan organizasyonların, düğünlerin, davetlerin vazgeçilmezdir. Daha şık, gösterişli dikkat çeken bu abiyeleri seçerken vücut tipinizi ve tarzınızı göz önünde bulundurmalısınız. Genellikle yazın bohem havasından olan baharat tonlarından ve doğayla iç içe son derece natürel renk paletinden esinlenmiş abiye modelleri ile bu sezona adım atacaksınız.

Kısa Abiye Modelleri

 

Bu sezonun kısa abiye modelleri ile büyüleneceksiniz. Payetli kumaş eskiden beri Gece Elbiselerinde kullanılan en gözde modellerden biridir. Parlak yapısı ve dokusu nedeniyle bayanları göz kamaştırıcı bir şıklığa ulaştıran bu kumaş, özellikle parçalı veya göğüs sırt dekolteli abiyeler yakışmaktadır. Seçiminiz payetli bir abiye ise saçınızın, makyajınızın ve aksesuarlarınızın daha sade olması gerektiğini unutmayın. Eğer kabarık formlardan hoşlanıyorsanız üstü dekolteli etekten kabaran ve genellikle tüllerin kullanıldığı abiyeler tam size göre. Bu tarz abiye elbiselerin bir diğer özelliği de çanta, ayakkabı ve aksesuar seçiminize göre tarzınıza hemen uyum sağlamasıdır.

Kısa Abiye Modelleri

Şık olmak için sadece özel günleri beklemek mi gerek? Tabi ki hayır… Bir bayan her zaman şık olmalı ve zerafetini her yerde konuşturmalıdır. Dolabınızda hem hoş bir davette, hem de günlük şıklığınızı tamamlamak istediğinizde sizin de kurtarıcınız olacak Kısa Abiye Modelleri her zaman kurtarıcınız olacak elbiseler bulundurmak her zaman büyük artıdır. Hem şık, hem rahat, hem de naif bir görüntü sergilemek hiç de zor değil… İster renkli çılgın bir renk tercih edebilir ve sade Abiye Ayakkabılarla kombininizi tamamlayabilirsiniz, isterseniz de klasiklerin dışına kaçmadan sade bir abiye elbise ile canlı renklerde aksesuarlarla tamamlayıp şık bir şekilde göz doldurabilirsiniz.Bu sezonun en trend abiye modelleri arasında kısa abiye modelleri zirvede kalıyor. Seçeceğiniz kısa abiye elbiseler günümüzde oldukça renk seçenekleri ile her bayanın kendine öz modellerini öne sürüyor. Sezona damgasını vurmuş kısa abiye modellerimizin şık ve zarif detaylarla bütünleşmiş olarak düşünürsek vazgeçilmez modeller arasında ilk sırayı alacağı muhtemeldir. Siz de şıklığınızı Kısa Abiye Modelleri ile renklendirebilirsiniz…

Kısa Abiye Modelleri

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.