Unutulmaz Nişan Gecesi

Hayatınızın en unutulmaz gecelerinden bir tanesi olacak olan nişan gecenizde en önemli ayrıntı olan nişan elbisesi modelinizi kesinlikle aceleye getirmeyin. Nişan elbiseniz için mutlaka o sezonun modasını yakından takip edin. Seçeceğiniz elbisenin renk, kumaş ve kesimini vücut tipinize göre ayarlayın. Nişan elbisesi modelleri arasında seçim yaparken hem kendi zevkinize uygun hem de modaya uygun seçimler yapmaya dikkat edin.

FB,3781,40,saten-ustune-pullu-saks-uzun-abiye-elbise-m1336-hanim-hanimcik

Bu güzel modeller arasında seçim yaparken mutlaka vücut tipinizi göz önünde bulundurun. Abiyefon nişanlık modelleri arasında her vücut tipine ve her zevke uygun nişanlık modelleri bulmak mümkün. İsterseniz geleneksel çizgide modeller isterseniz daha modern ve renkli nişan elbisesi modellerini Abiyefon’da bulabilirsiniz. Demode nişanlık modelleri arasında kendinize uygun bir nişan elbisesi modeli bulamıyorsanız mutlaka Abiyefon’a bir göz atmalısınız. Bu güzel modeller arasında ister nişan geceniz için nişanlık isterseniz de çeşitli davet, düğün, organizasyon için şık abiye modellerini seçebilirsiniz. Abiye seçerken sezonun modası ve vücut tipi kurallarını aklınızdan çıkartmayın.

FB,3782,40,saten-ustune-pullu-saks-uzun-abiye-elbise-m1336-hanim-hanimcik

Saç renginiz ve ten renginiz de en az vücut tipiniz kadar önemlidir. Abiyefon’un en sevilen nişan elbisesi modelleri arasında bu sezon; Saten Üstüne Pullu Saks Uzun Abiye Elbise modeli oldukça dikkat çekiyor. Model saks mavisi rengi ile sezonun en popüler rengi neon renkleri üzerinde barındırıyor. Pullu işlemeleri ile herkesin beğenisini kazanan bu model, sırt dekoltesi ile de muhteşem bir görüntü sergiliyor.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.