Trend Nişanlıklar

Nişan gecesi hayatınızın en güzel ve unutulmayacak gecelerinden birisidir. Ömür boyu hatırlanacak bu gecede şık ve güzel olmak her kadının isteğidir elbette. Nişan gecesinden aylar önce başlanır hazırlıklara tabi en önemlisi elbisedir. Sezonun moda renkleri, trend kesimler, modeller mutlaka araştırılmalıdır. Nişan gecesinde demode görünmek her kadının isteyeceği son şeydir herhalde. Geleneksel çizgiler taşıyan ağır abiye modelleri arasında seçim yapmak zorunda kalmak tüm kadınları hayal kırıklığına uğratıyor. Modern ve trend nişan elbisesi modelleri bulmak günümüzde oldukça zor.

FB,216,40,parca-dantelli-sirti-degaje-mercan-uzun-abiye-elbise-f767-mezuniyet
Nişanlık

Abiyefon hem şık hem de modern görünümlü nişanlık modelleri ile bu sezonun da dikkat çeken elbiselerini sizler ile buluşturmaya devam ediyor. Büyük nişan geceniz için mutlaka Abiyefon nişan elbisesi modellerine bir göz atın. Belki de aradığınız nişanlık bu elbiseler arasında olabilir.

FB,677,42,kalin-askili-boncuk-islemeli-ekru-uzun-abiye-elbise-f941-hanim-hanimcik
Nişan Elbisesi

Sezonun popüler nişanlık modelleri arasında; Parça Dantelli Sırtı Degaje Mercan Uzun Abiye Elbise modeli ve Kalın Askılı Boncuk İşlemeli Ekru Uzun Abiye Elbise modeli bulunmaktadır. Parça Dantelli Sırtı Degaje Mercan Uzun Abiye, sırt ve bel bölümünde bulunan dantel detayları ile oldukça şık ve dikkat çeken bir model. Mercan rengi ise bu sezonun en tercih edilen ve sevilen modellerinden bir tanesidir.  Kalın Askılı Boncuk İşlemeli Ekru Uzun Abiye modeli ise zarif görüntüsü ve boncuk işlemeleri ile tüm kadınların beğenisini kazanan nişan elbise modelleri arasında yer alıyor.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.