Nişan Elbisesi ve Zarafet

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte nişan ve düğün mevsimi de açıldı. Nişanlık kıyafet arayanlar online alışveriş sitelerinin yanı sıra alışveriş merkezlerini de gezerek kendilerine en uygun kıyafeti buluyorlar. Her zaman şık görünmek isteyen kadınlar, gardroplarına son derece özen gösterirler. Modayı ve yeni çıkan trendleri takip ederek her zaman kendilerini güncelleyerek, şık olmaya devam ederler.

Nişanlık
Nişanlık

Eğer siz de her zaman şık görünmek istiyorsanız modayı yakından takip ederek, gerekli uyarlamaları yapmalısınız. Bir kıyafeti aldığınızda o kıyafet üzerinde küçük oynamalar yapmaktan çekinmeyin. Eğer boyu size uzun geldiyse, kestirin gitsin. Mini giymekten çekinmeyin. Özgür ve cesur bir kimliğiniz varsa bunu kıyafetlerinize de yansıtın.

Nişan elbisesi seçerken aşırılıktan kaçının. Taşlı, dekolteli, saten elbiseler göz yorucu olabilir. Eğer nişanlanıyorsanız ve nişanlık elbise arıyorsanız kendi tarzınızı yansıtın. Nişan töreninizde rahat hareket edebileceğiniz aynı zamanda da son derece şık duran elbiseleri tercih etmelisiniz. İçerisinde kendinizi rahat hissetmediğiniz kıyafetler size sıkıntı yaşatacaktır.

Nişan Elbisesi
Nişan Elbisesi

Nişanlık alışverişe çıktığınızda nişan pastasından nişan tepsisine, nişan çikolatasından nişan çiçeğine kadar her detaya dikkat etmelisiniz. Nişan elbisenizi seçerken nişanın yapılacağı mekanı da göz önünde bulundurmalısınız. Eğer aile arasında bir nişan töreni düzenleyecekseniz  kesinlikle sade ve şık bir elbise tercih etmelisiniz. Eğer özel bir mekanda tören yapacaksanız o zaman şatafatlı nişanlık modellerine bakabilirsiniz.

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.