Taş Gibi Renk

2014 yılı abiye sezonuna damgasını vuracak renkler Abiyefon’da… Tensel renkler sezonun vazgeçilmezi. Bu sezonda soft renkler çok moda. Ten renginize yakın renkler aslında pek tercih edilen bir seçim değildir. Ancak 2014 yılı kuralları bozuyoruz.

FB,6393,55,uzun-abiye-elbise-o7272-buyuk-beden-abiye-2Tene yakın renkler transparan tüller ile bütünleşerek tam bir uyum içinde…

Taş rengi modeldeki abiye elbise sizce de hoş değil mi? Bu abiye elbise sınırları zorluyor, sırt dekoltesi de inanılmaz… İncelemenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz Abiyefon olarak….

Ayrıca büyük beden için de  çok şık bir tercih. Bu sezon taş rengine ve toprak tonlarına büyük bedenlerde de rastlayacağız.

FO,5727,54,kisa-abiye-elbise-o7131-buyuk-beden-abiyeUzun ya da kısa seçenekleri ile taş rengi abiye modelerini Abiyefon’dan inceleyebilirsiniz. Çok şık detaylar ile zerfetinizi ortaya koyan modeldeki abiyenin güzelliği ayrıntılarda gizli.

Vizon tonları, gold ve bakırlarla kombinin çok yakıştığı taş rengi abiyeleri bu sezon düğün, davet, mezuniyet gibi organizasyonlarda görmek mümkün. Hem modern hem de şık bir tercih.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.