Büyük beden giyinen bayanlar için tasarlanan birbirinde şık abiyeler sayesinde sıfır beden hanımlara taş çıkartacak görünüm elde etme şansını yakalamak çok kolay. Modacılar bu sezon büyük beden abiye elbiselerde şıklık ve rahatlığı yan yana getirmişler. Sezonun renk ve desen trendleriyle hazırladıkları koleksiyonlar hayli başarılı tasarımları barındırmaktadır. Bu sezon bayanların farklı boy ölçülerine göre de tasarımlar oluşturan abiyefon abiye elbiselerde kısa ve uzun boylu hanımlar için alternatifler mevcuttur. Tüm kadınların kıyafet seçimlerinde vücut ölçülerine göre hareket etmeleri gerektiğinden verilecek kararlar büyük beden giyinen hanımlar için daha da önem arz etmektedir. Büyük Beden Abiye Elbise Seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken noktaların başında; bacaklarınızın kalınlığı gelmekle beraber ince veya kısa kalın bacak yapısına sahip bayanların uzun etek boylu modelleri tercih etmeleri modacılar tarafından önerilmektedir.

Büyük Beden Abiye Elbise Seçimi

Büyük Beden Abiye Elbise Seçimi yapan bayanların siyah, lacivert, kahve gibi hep düz renk olan abiye elbiseleri tercih etmelerine bu sezon abiyefon son veriyor. Birbirinden canlı ve göz alıcı alternatiflerle karşımıza çıkacak olan abiye elbiseler, büyük beden bayanları mutlu edeceğe benziyor. Tasarımlarda yer alan somon, pembe, fuşya, mor, mavi, kırmızı, mercan gibi canlı renklerde abiye elbiselerde büyük beden giyen bayanları cesur olmaları yolunda destekler niteliktedir. Abiyefon karın bölgenizi kamufle etmek isteyen bayanlar için göğüslere oturan, beli saran ve aşağıya doğru bollaşan elbiseleri tercih etmenizi önermektedir.

Büyük Beden Abiye Elbise Seçimi

Basen bölgeniz vücudunuza göre biraz daha genişse basene yapışan modelleri değil düz inen etekli elbiseleri kullanmanız şık bir görünüm sergilemeniz için doğru bir karar olacaktır. Bu eteklerde tasarlanan abiye elbiselerde özellikle bacaklarına güvenen bayanların mutlaka tercih etmesi gereken tasarımlar arasında yer alacağı gibi basenlerinizi daha küçük göstermeniz mümkün olacaktır. Kısa giyinmek istemiyorum diyen bayanlara önerimiz ise uzun etekli elbise modellerinde belden oturtmalı, kemerli kısa kollu veya straplez modellerde tasarlanan elbiseleri tercih etmeleri olacaktır. Şık görünüme ulaşmanın elinizde ve bedeninizde gizli olduğunu unutmayın. Tasarımcılar renklerle ve desenlerle şıklaştırdıkları bu Abiye Elbiseleri bayanların beğenisine sunarken kötü giyinen kadın olmadığını vücudunu tanımayan kadın olduğunu özellikle hatırlatmaktadırlar. Sizde kendinize güvenmeyi asla unutmayın…

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.