Takım Zamanı

Kim demiş iş yerinde şık olmaya gerek yok diye?  Bakımlı bayanlar her yerde şık olmalı ve  her yerde kendini göstermeli.  İş yerindeyken üzerinizde sizi temsil eden, güvenle duran, rahat ve şık bir takım giymek istemez misiniz ? Hemde bu öyle hep bilinen resmi takımlara da benzemiyor.  Rahatlığı ve gizli bir sportifliği de beraberinde getiriyor. Hadi o zaman bir göz atalım.

FO,10026,64,lacivert-bluzlu-takim-ceket-n47122-is-kadini

Pantolonun rahatlığını ve lacivert renginin toparlayıcı rengini bir ara tutmak büyük bir artı olacak sizin için. Siz sadece işinize konsantre olurken, üzerinizdeki bu takım sizi en şık şekilde temsil edecek.

İş hayatınızda vazgeçilmeziniz olacak, iş dışında da şık ve resmi görünmek istediğiniz her yerde sizin kurtarıcınız olacak.

 

FK,8312,60,ak84-120-rugan-lacivert-abiye-ayakkabi-ayakkabi

 Altına tamamlayıcı olarak, yine sizin için hazırladığımız  lacivert rugan ayakkabıyı kombinleyebilir  ve şıklığınızı her ayrıntısıyla tamamlayabilirsiniz.Renk uyumunu hissedin.  Siz her yerde şık olmayı hakkediyorsunuz. Abiye ayakkabı kolleksiyonumuz tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olacak.

Abiyefon ailesi olarak, yeni tarzlarla, yeni kombinlerle  ve yeni ürünlerle her zaman yanınızdayız.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.