Aksesuar, stil sahibi kadınların stiline eşlik eden en önemli parçalardan biridir. Biliyorsunuz ki; modern, şık ve trendy bir görünüme sahip olabilmek için kıyafet tek başına yetersiz kalır ve yapılan kombin her ne olursa olsun, mutlaka bir aksesuarla taçlandırmak gerekir. Kadınlar için her detayın ayrı bir önem taşıdığını hesaba katarsak, aksesuarların şıklığın en önemli tanımlarından ve tamamlayıcılarından biri olduğunu söylemek yanlış olmaz. Küpe, yüzük, kolye ve bileklik gibi pek çok aksesuar, kadınların her zaman ilgisini çekmeyi başaran bir stili sahiptir. Araştırmalarımızdan yola çıkarak siz değerli takipçilerimize  aksesuarları tanıtıp ,ulaştırmaya devam ediyoruz.

Aksesuarlar günümüzde nasıl kullanılıyormuş hiç merak ettiniz mi?

Kolyelerin çok eski bir geçmişi vardır. Tarih öncesindeki ilk medeniyetlerde görülen kolyeler, kolyede kullanılan taşlar ya da kolyelerin uzunlukları toplumdaki sınıf ayrımlarını belirtmeden bir araç olarak kullanılmıştır. Bazen de avladıkları hayvanların dişleri boyunlara asılarak bir çeşit güç sembolü olarak kullanılmıştır kolye. Antik Mısır’da inanılan Tanrıların heykelleri yapılırdı. Daha sonra bu heykeller göz önünde bulundurularak, boyna uygun şekilde tasarlanan küçük heykelcikler şeklinde kolyeler tasarlanmıştır. Bu kolyelerin Tanrıya özgü olduğu düşünüldüğü için takan kişiye çeşitli faydalar sağladığına inanılmıştır. Zaman geçtikte aksesuarlar  çeşitlenmiş ve devir değişimleriyle birlikte kolyelerin de cinsleri ve beraberinde modası da değişmiştir. Altın, gümüş, tunç, yarı kıymetli ve kıymetli taşların yanında camın da yer almasıyla kolye çeşitleri günden güne çeşitli şekillerde karşımıza çıkmıştır.

Aksesuar, stil sahibi kadınların stiline eşlik eden en önemli parçalardan biridir. Biliyorsunuz ki; modern, şık ve trendy bir görünüme sahip olabilmek için kıyafet tek başına yetersiz kalır ve yapılan kombin her ne olursa olsun, mutlaka bir aksesuarla taçlandırmak gerekir. Kadınlar için her detayın ayrı bir önem taşıdığını hesaba katarsak, aksesuarların şıklığın en önemli tanımlarından ve tamamlayıcılarından biri olduğunu söylemek yanlış olmaz. Küpe, yüzük, kolye ve bileklik gibi pek çok aksesuar, kadınların her zaman ilgisini çekmeyi başaran bir stili sahiptir. Sizler için en yeni ve en modern aksesuarları bir araya getirdik. Abiyefon’dan almış olduğunuz aksesuarları siz takın biz sizlerin fotoğraflarını yayınlayalım.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.