Genellikle yaz aylarında tercih edilen düğün, nişan ve sünnet organizasyonları son zamanlarda sonbahar ve kış aylarında da fazlasıyla önümüze çıkmakta.  Siz de bu sonbahar-kış sezonunda özel davet ya da organizasyon için abiye almayı planlıyorsanız bloğumuzu okuyup en trend Sonbahar-Kış Abiye Elbise Modelleri için Abiyefon’ u ziyaret edebilirsiniz.

sonbahar-blog

2016 – 2017 abiye elbise renkleri arasında mürdüm, zümrüt yeşili, kırmızı ve tabi ki olmazsa olmaz siyah en trend renkler arasında bulunmaktadır.  Bunun yanında 2016 sonbahar-kış sezonu abiye trendleri arasında yer alacak olan bacak, sırt, göğüs, göbek dekolteli bir çok çeşitli ürünü yeni sezon ürünlerinde bulabilir ve gecenin en şık kadını olma şansını yakalayabilirsiniz.  Abiye seçimi yaparken her zaman şu soruları kendinize yöneltin,  Bu modeli nerede giyeceğim? O an nasıl görünmeliyim? Dolabımda kombini tamamlayacak ne renk çanta ve ayakkabı var? Bu tarz soruları kendinize yöneltmelisiniz ki abiye elbise modelinizi almadan önce sizi doğru tercihe yönlendirebilsin.  Eğer klasik tutkunuysanız ve o gece asil olmayı planlıyorsanız siyah sizin için en doğru tercih olacaktır. Her bayanın dolabının vazgeçilmez rengi olan siyah abiye elbise, bu sonbahar-kış sezonunda da abiye elbiseler arasında en şık tasarımlar ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Abiyefon 2016 – 2017 koleksiyonunda da siyahın şıklığını pul, payet, dantel ve taşlar ile tamamlıyor. Göz kamaştıran siyah abiye modellerimiz ile gecenin parlayan yıldızı koşulsuz siz olacaksınız.

Sonbahar.dfffff

Siyah klasik abiye elbiselerin yanı sıra enerjik elbiseler

Siyah klasik abiye elbiselerin yanı sıra enerjik ve canlı tasarımları seviyorsanız pembe, mavi, fuşya, kırmızı, mercan, yeşil gibi renklerle tasarlanmış abiyeleri tercih edebilirsiniz. Farklı ve renkli tarzlarda karşımıza çıkan balık, iki parça, taşlı, tüllü ve uçuş uçuş abiye elbiseler bu sezonda da tasarımcıların gözdesi olmuş ki sıklıkla göreceğiz gibi duruyor. Sizde Abiyefonun bu rengarenk ve asil koleksiyonunu merak ediyor ve sonbahar da yaz aylarındaymışcasına  cıvıl cıvıl olmak istiyorsanız sitemizdeki renkli ve bir o kadarda şık abiye elbise modellerinden bir tanesini tercih edebilirsiniz. Unutmayın şık olmak için doğru seçimler ve doğru kombinler oluşturmalısınız şimdi birbirinden şık abiye elbiselere kavuşma zamanı.

Untitled-1

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.