Siyahın Asaleti

Aslında siyah renk diye bir renk yoktur. Siyah bir renksizliktir. Aslında doğada siyah renk bulunmaz ışığı emen ve yok eden renkler siyah olarak algılanır.

Siyah renk aynı zamanda, gücü, soyluluğu, ağırbaşlılığı, hırsı ve tutkuyu ifade eder. Gücü ve soyluluğu çağrıştırdığı için makam araçlarında en çok kullanılan renktir. Siyah renk; hakim olduğu ortamlara gizem katar.FB,4276,51,pullu-sirt-dekolteli-kisa-siyah-abiye-elbise-o7040-iddiali

Siyah rengi seven insanlar genellikle özgüveni yüksek, azimli ve kararlı kimselerdir. Kendi kararlarını kendileri vermek isterler. Bu özellikleri ile iş hayatında başarılı olabilirler, fakat inatçılık ve aşırı hırs gibi olumsuzlukları dengelemeleri gerekir.

Abiye elbise de siyah asaletin rengidir. Kesinlikle en çok tercih edilen renktir ve asla vazgeçilmez.

Gardrobumuzdan eksik etmediğimiz siyah renk abiye elbiseler acil durumlar için mükemmel bir kurtarıcıdır. Kusurlarımızı kapatmaya da yardımcı olan siyah renk çoğumuzun ilk tercihi olmakta. Seksi ve gizemli bir hava katan siyah renk, yerinde kullanılan dekolteler ile gecenin en çarpıcı kadını olabilirsiniz.

FO,3973,48,siyah-islemeli-kemerli-uzun-elbise-s3638-tesettur-abiye

Aslında siyah rengi tüm kadınlar kendine yakıştırır, özellikle kilolu bayanlar vazgeçemez. Ama şu gerçeği unutmamak gerekir ki çok önemli; koyu tenler, açık renkleri; açık tenler, koyu renkleri tercih etmelidir. Bu sayede cilt ve saç renginizin güzelliğini daha iyi yansıtabilirsiniz.

Bazı bayanlar da vardır ki; onlar bazı renklerin tutsağı olmuşlardır. Tavsiyemiz hiçbir kadına sadece tek renk yakışmaz, kilolu ya da zayıf olmanızda bu durumu değiştirmez. Sadece tek renge bağlı kalmayıp yeni renklere açık olun….

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.