Siyah Örtülerden Kurtulun

Eğer kilolarınızla barışıksanız doğru yolda olduğunuzu söyleyebiliriz. Ama küçük küçük tüyoları bilmeye herkesin ihtiyacı vardır. Bize göre kilolu insanların zayıflamak gibi zorunluluğu yok. Sağlık durumunuz bir engel değilse doğru kıyafet kombinleriyle şık görünmek çok kolay.

Zayıf göstermenizi sağlayan tek renk siyah değildir. Hangi rengi giyerseniz giyin, lacivert, yeşil, bordo, tek renk giyindiğiniz taktirde olduğunuzdan daha zayıf görünürsünüz. Sadece siyaha bağlı kalmayın renkleri fazla karıştırmadan, renk renk, şekil şekil giyinin. Kilolarınızı kapatmakla uğraşmayın, kilolarınızı kapatmak için harcayacağınız eforu istediğinizi giyinmek için harcayın. Makyajınızı doğru kullanın. Her zaman temiz ve şık olun.

FB,990,42,pul-ve-tas-islemeli-tullu-uzun-abiye-elbise-o6788-hanim-hanimcik

Bir davete gideceğiniz zaman büyük beden abiye modellerinden kilonuzu kapatacak olanı değil, size en çok yakışanı seçin. Tabii bunu yaparken dar giyinmekten biraz kaçının, beli kemerli büyük beden elbise modellerinden biri seçmeye özen gösterin. Büyük beden abiye modeline uygun aksesuarlar kullanın, çok gösterişli bir büyük beden elbise aldıysanız daha kibar ve az dikkat çeken takılar takmaya özen gösterin.

Sıcak tonlu renklerin sizi daha genç ve formda göstereceğini unutmayınız. Özellikle büyük beden abiye ya da büyük beden elbise modellerinde iç çamaşırınıza önem vermekte yarar olduğunu düşünüyoruz. Eğer çamaşırınız düzgün değilse giysiniz düzgün ve güzel durmaz.

FB,1635,39,kirmizi-tek-omuz-uzun-abiye-elbise-o2975-hanim-hanimcik

Büyük beden abiye kıyafetiniz altına kısa ve kalın topuğu seçerseniz, geceniz işkenceye dönüşmeyecektir. Şık bir çanta, sade ve makyajla gecenin yıldızı siz olun.

 

 

 

2 Yorumlar

  • Gönderildi 14 Ağustos 2019 13:40
    by esra ay

    ben tek omuz panter desenli ucları olan yesıl abıyeyı beyendım 50 beden olurmu watsap varmı

    • Gönderildi 25 Ağustos 2019 17:45
      by Nesrin PINAR

      Merhabalar Efendim 🙂 Evet whatsapp iletişim hattımız mevcuttur. 0530 085 6420 numaralı hattımıza sitemizden beğendiğiniz ürünlerin ürün kodları ve görselleri ile iletişime geçebilirsiniz. Şimdiden keyifli alışverişler dileriz 🙂

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.