Büyük Bedenli Olmak Artık Dert Değil

Davetlerin ve özel günlerin vazgeçilmezleridir abiye elbiseler. Hangi renk daha iyi durur modeli nasıl olmalıdır düşüncesi her şeyin önüne geçer neredeyse. Kıyafete uygun aksesuar kombininin doğru saç ve makyajın telaşını da unutmamak lazım.

Büyük bedene sahip bayanlarda ise bu telaşlar daha da fazladır. Bedenleri sebebiyle uygun kıyafeti asla bulamayacakları düşüncesi onları yer bitirir. Ama artık online alışveriş sayesinde büyük beden abiye bulmak küçük bedenler kadar kolay.Üstelik çeşitli fiyat aralıkları belirleyerek bütçelerine uygun modeli seçip, kargo ile kapılarına kadar getirilme rahatlığı ile.

Kolları tüllü arkası v belden bağlamalı mercan abiye elbise F375B
Büyük Beden Abiye

Bedeniniz dolayısıyla siyah giymekten sıkıldıysanız tercihinizi yazın esintisi olan canlı renklerden yana kullanıp kollara katılan tül detayları ve bele denk gelen yaldızlı kuşak ile daha da ışıltılı bir görünüme sahip olabilirsiniz

Tabii bu seçime uygun doğru saç ve makyaja da dikkat edilmesi gerektiğini unutmamak gerekir. Eğer kıyafetiniz sırt dekolteliyse saçlarınızı toplamanız kıyafetinizin gösterişi açısından sizi daha kusursuz bir görünüme kavuştururken, canlı renkteki bir büyük beden elbise seçmişseniz de kıyafetinizi gölgelememesi adına toprak renklerinin hakim olduğu gölgeli bir makyajı tercih etmeniz yüzünüzü daha ön plana çıkaracaktır.

Abiyenin yanı sıra büyük beden elbise seçmek de bayanlar için büyük bir sıkıntı haline gelmiştir. Yine büyük bir çoğunluğu istedikleri bedene ve aradıkları fiyat aralığına uygun modelleri bulamamaktan yana şikayet ederler.

Komple Dantel Yeşil Karpuz Kol Kısa Abiye Elbise O6667
Büyük Beden Elbise

Ama yine online alışveriş sayesinde sitelerde tıpkı büyük beden abiyede olduğu gibi günlük kullanıma uygun büyük beden elbiseler bulmak mümkün.

 

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.