Sırt Dekoltesi

Şu fuşyanın tonuna bakın önce, ardından da modelin güzelliğine…

Fark yaratan bayanların tarzına uygun özenle çalışılmış özel tasarım sırt dekoltesinde kullanılan çarpıcı şeritler; önden bakıldığında sade ve zarif bu abiye elbiseyi wamp bir kadın havasına bürümekten alamıyor kendisini…FB,6624,55,kisa-fusya-abiye-elbise-o7278-mezuniyetAyrıntıların hayranı olarak bu abiye elbise için söylenebilecek en önemli şey; bu stildeki bir dekoltenin ancak bu kadar güzel yansıtılacağıdır. Fuşyanın tonun güzeliği adeta siyah ile bütünleşmiş. Siyah ayakkabı ve aksesuarlar ile gecenin en gözde bayanısınız demektir.

Enejisi yüksek, pozitif bayanların ilk tercihi olacak bence bu abiye…FB,6621,55,kisa-abiye-elbise-o7278-mezuniyetAynı zamanda farklı renkleri de mevcut olan modeldeki abiye elbise mezuniyet, davet ve düğünler için çok hoş bir seçenek…

Gold şertlerin siyah ile uyumu, dekolteye çok yakışmamış mı? Kombinlenen portföy çanta renk ve model olarak abiye elbise için özel olarak tasarlanmış. Şıklığınıza şıklık katacak aksesuarlar abiye elbiseler için tamamlayıcı olmakta… Doğru bir portföy çanta mutlaka duruşunuza yansıyacaktır ve tarzınızı yansıtacaktır.

Örneğin siyah dümdüz sade bir abiye için kırmızı bir portföy çanta kullanan bir bayanın tarzı ile siyah bir portföy ile kombinleyen bayan arasındaki tarz fark çok açıktır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.